Μία συνέντευξη στο περιοδικό Life στα Νότια προάστια έδωσε η Δούκισσα Νομικού, στην οποία αποκάλυψε τα πάντα τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή. Ακολουθεί αυτούσιο ένα μέρος της συνέντευξης που συζητήθηκε αρκετά:  

Γιατί αποφεύγεις να μιλάς για τη σχέση σου, με το Χρήστο Χολίδη;
Δούκισσα Νομικού: Κοίταξε, τελευταία δεν αποφεύγω. Έχω μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά, έχω παραδεχτεί κάποια πράγματα. Απλώς μου είναι λίγο άβολο, να μιλάω πολύ γι’ αυτά τα θέματα, γιατί μπορεί να πέσεις πολύ εύκολα σε μια τεράστια παγίδα. Δηλαδή να μιλάς γι’ αυτά και αυτά να επισκιάζουν οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνεις και να σε αφορά.

Ναι αλλά ο κόσμος θέλει να ξέρει πράγματα για τους επώνυμους…
Δούκισσα Νομικού: Ξέρω ότι έχει ένα τίμημα το να είσαι τόσο κλειστή. Μπορεί να κάνει κάποιον να σε θεωρεί απρόσιτη, κάποιος άλλος μπορεί να σε θεωρεί κρύα, απλώς τώρα αρχίζω και χαλαρώνω. Μπήκα σε αυτό το χώρο πολύ μικρή. Από πολύ μικρή λοιπόν, έπρεπε να μιλήσω δημοσίως για τα προσωπικά μου. Δηλαδή δημοσίως τι σημαίνει; Θα τα μάθουν η γιαγιά μου, ο παππούς μου, ο θείος, οι φίλοι, οι γείτονες… Αυτό εμένα με έκανε και αισθανόμουν πολύ άβολα. Τώρα αρχίζω και νιώθω λίγο πιο ήρεμη και πιο κατασταλαγμένη και μπορώ να μιλήσω πλέον ανοιχτά για κάποια πράγματα, ξέροντας ότι ούτε κάτι κακό κάνω, ούτε κάτι μεμπτό, είναι κάτι φυσιολογικό. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να μαθαίνει, αλλά δεν θα μπορέσω να του τα δώσω ποτέ όλα, ξέροντας ότι αυτό έχει ένα τίμημα.

Τι είναι αυτό που θα μπορούσες να μοιραστείς με τον κόσμο για τη σχέση σου με το Χρήστο Χολίδη;
Δούκισσα Νομικού: Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι ήρεμη, νιώθω ισορροπημένη, νιώθω ευτυχισμένη από απλά πράγματα. Είμαι και εγώ ένα κορίτσι, όπως τα κορίτσια της ηλικίας μου, που έχουν ένα αγόρι και περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είμαι ήρεμη.

Είναι ο Χρήστος ο έρωτας της ζωής σου;
Δούκισσα Νομικού: Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω τώρα. Θα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια…

Όταν μίλησε πρώτη φορά για σένα πως ένιωσες;
Δούκισσα Νομικού: Ήταν πολύ ωραία όσα είπε. Είναι πολύ ευγενικός, είναι τζέντλεμαν. Το ήξερα ότι θα έλεγε κάποια πράγματα. Από τη στιγμή που βγήκαν και κάποιες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές μας, θα ήταν τελείως χαζό να κάνουμε τις πάπιες και να μην απαντάμε. Σε καμιά περίπτωση, δεν ήθελα να διαψεύσω κάτι, ούτε να κρύψω κάτι. Απλώς δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγω και θα αρχίσω να λέω τα πάντα με λεπτομέρεια για τη σχέση μου, για να κερδίσω 2-3 εξώφυλλα παραπάνω ή για να έχω λίγη ζήτηση εκείνη την περίοδο. Αυτό δεν το έχω κάνει μέχρι στιγμής, δεν θα το κάνω και δεν ξέρω αν ωφελεί να το κάνει κάποιος, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να καείς και εγώ δεν μπορώ την τόση έκθεση.

Ο Χρήστος βγήκε δημόσια και είπε κάποια πολύ ωραία πράγματα για σένα. Εσύ τι θα ήθελες να του πεις;
Δούκισσα Νομικού: ... Του Χρήστου θέλω να του πω πάρα πολλά και του τα λέω κατ’ ιδίαν και ακόμα μπορεί να μην του τα έχω πει και όλα, κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Δεν ανοίγομαι πολύ εύκολα, σε τέτοια θέματα και γι’ αυτό δεν ανοίγομαι και δημοσίως. Είναι πολλά αυτά που νιώθω, μερικά δεν τα ξέρει ούτε εκείνος…