Η Ζέτα Δούκα είναι σίγουρα μία γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε για... «Νήσο του» και δηλώνει ότι για τη νέα χρονιά η μεγάλη απόφαση που έχει να πάρει είναι αν «θα παραμείνει στην Ελλάδα ή αν θα φύγει».
Σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο περιοδικό Downtown η ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή της στην ταινία «Νήσος 2» αλλά και για το φλερτ, τον έρωτα και το γάμο. «Πολύ σπάνια συναντάς ωραίο φλερτ πια. Ή σε κοιτάζουν για ώρες και δεν σε προσεγγίσουν ή σε προσεγγίζουν και εύχεσαι να έμεναν στο κοίταγμα» λέει η Ζέτα Δούκα για τους άντρες του σήμερα και αποκαλύπτει πως έχει καταφέρει πλέον να κρατά μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από την προσωπική της ζωή. «Απλώς δεν ασχολούμαι και δεν απαντάω σε ανάλογες ερωτήσεις. Η προσωπική μου ζωή μού ανήκει και δεν είμαι υποχρεωμένη να τη μοιραστώ με κανέναν. Το ενδιαφέρον του κόσμου πρέπει να είναι στραμμένο στη δουλειά μου.»

Η Ζέτα Δούκα απάντηση και στην ερώτηση αν έχει αρνηθεί ποτέ πρόταση γάμου. «Αν και θεωρώ ότι δεν είμαι ακόμα «κορίτσι της παντρειάς», για καλό και για κακό έχω τρία κανάτια στο μπαλκόνι μου...Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχω θεία από το Σικάγο. Σοβαρά μιλάω».