Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και για τον Νότη Χριστοδούλου, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Κατερίνα Καινούργιου.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν φήμες πως η 26χρονη παρουσιάστρια έχει σχέση με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό: «Καμία σχέση. Τον γνωρίζω πολύ καλά, είναι πολύ καλός μου φίλος (…). Τον ξέρω χρόνια λόγω της δουλειάς. Αλλά καμία σχέση, δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφτηκαν» ξεκαθάρισε η ίδια. Θα ήθελε να έρθει ένας καινούριος έρωτας στη ζωή της τη νέα χρονιά; «Καλοδεχούμενος!» απάντησε.

Με τη Μαρία Μπεκατώρου συνδέονται πάρα πολλά χρόνια με μια δυνατή φιλία: Για τα σχόλια που ακούστηκαν πως η εκπομπής της 37χρονης παρουσιάστριας στο Τηλεάστυ είναι trash, δήλωσε: «Η εκπομπή της Μαρίας δεν είναι trash. Είναι λάθος αυτή η λέξη. Καταρχάς, ποιος κρίνει το trash; (…) Μια αξιοπρεπέστατη εκπομπή για μένα δεν είναι trash. Και η Μαρία δεν είναι ένα trash πρόσωπο. Για μένα είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες αυτή τη στιγμή». Τη θεωρεί πρότυπο; «Βέβαια!».

Όσον αφορά τη «διαμάχη» της με τον Νότη Χριστοδούλου, είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Νότη και το έχω ξαναπεί. Του εύχομαι να είναι καλά. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, είχαμε μια άψογη συνεργασία την προηγούμενη χρονιά. Δεν ξέρω τι τον έπιασε φέτος και δεν θέλω να το σχολιάσω. Του εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και του στέλνω τα φιλιά μου».