Η ανατρεπτική Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε για τα προσωπικά της και το πώς σκέφτεται και λειτουργεί σε μια σχέση.   Η Μαρία εκμηστηρεύτηκε ότι έχει απιστήσει στη διάρκεια σχέσης. που είχε στο παρελθόν αλλά και την έχουν απατήσει. Η θέση που πήρε η Μαρία μπορεί να ξαφνιάζει κάποιους αλλά είναι απόλυτα λογική και περιγράφει. την ωμή αλήθεια:

«Το κέρατο δεν το γλιτώνεις!» είπε χαρακτηριστικά και ανέλυσε την άποψη της:

«Γενικά όταν από μια σχέση έχει φύγει ο πρώτος έρωτας, υπάρχουν προβλήματα, κολακεύεσαι από ένα φλερτ. ε γίνεται! Υπ' αυτές τις συνθήκες δείχνω κατανόηση στην απιστία του άλλου» είπε η γνωστή παρουσιάστρια και συμπλήρωσε υπό ποιές. προϋποθέσεις δεν συγχωρεί την απιστία:

«Πολλές φορές όμως, οι άνθρωποι απιστούν για να πληγώσουν, για να σε ταρακουνήσουν. Αυτό είναι ενοχλητικό και δείχει έναν άνθρωπο που δεν με αφορά πια!»

Στην πραγματικότητα όμως πώς αντέδρασε η Μαρία Μπακοδήμου όταν της συνέβη; Κράτησε την ψυχραιμία της;  Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Πράτανου, «Δηλαδή σε έχουν απατήσει και έχεις δείξει κατανόηση ;» η Μαρία απάντησε με χιούμορ:

«Όχι ! Έχω πρόθεση όμως να δείξω !» και εξήγησε ότι βρισκόταν σε μια σχέση και διαπίστωσε ότι ο αγαπημένος της είχε παράλληλη σχέση με άλλη και γι' αυτό χώρισε.


πηγή: entertv.gr