Κάθε γυναίκα είναι μία «Νήsos» που αξίζει να εξερευνήσεις. Πόσο μάλλον αν μοιάζει με τη Ζέτα Δούκα, που σε προκαλεί για μακροβούτι στα νερά της, επειδή ξέρει ότι δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο να κρατήσεις το οξυγόνο στην ανάσα σου, μόλις αντικρίσεις τις ακτές της. Kαι θα αναγκαστείς να φωνάξεις «SOS».  
Κατά πόσο χορογραφείς τον εαυτό σου όταν φλερτάρεις και κατά πόσο ερωτοτροπείς όταν χορεύεις, δεδομένου ότι ο χορός είναι η κάθετη έκφραση μιας οριζόντιας επιθυμίας και ταυτόχρονα μια τέχνη που την έχεις σπουδάσει;
Πολύ. Με πάθος, τεχνική και συγκίνηση παρόμοια με αυτή που νιώθω όταν λύνω ένα σούπερ δύσκολο Sudoκu που έχει και διαγώνιες και ενδοτετραγωνικές φιγούρες. (γέλια)

Σε πειράζει αν κάποιος σε φλερτάρει ή σε προσεγγίσει αδιαφορώντας παντελώς για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου, μόνο και μόνο επειδή έχει αισθανθεί έλξη από την εμφάνισή σου;
Εννοείται πως όχι. Μη σου πω ότι το εύχομαι κιόλας. Το θέμα είναι ότι πολύ σπάνια συναντάς ωραίο φλερτ πια. Ή σε κοιτάζουν για ώρες και δεν σε προσεγγίζουν ή σε προσεγγίζουν και εύχεσαι να έμεναν στο κοίταγμα.


Μετά από ένα περιστατικό ακούσιας αλλά τρανταχτής έκθεσης της προσωπικής σου ζωής στα media –τη σχέση σου με τον Νίκο Καρβέλα–, μοιάζει να έχεις γλιτώσει από ανάλογα φαινόμενα «προβολής», χωρίς να έχει ακουστεί κάτι για σένα τον τελευταίο καιρό. Πώς τα κατάφερες;
Πολύ εύκολα. Απλώς δεν ασχολούμαι και δεν απαντάω σε ανάλογες ερωτήσεις. Η προσωπική μου ζωή μού ανήκει και δεν είμαι υποχρεωμένη να τη μοιραστώ με κανέναν. Το ενδιαφέρον του κόσμου πρέπει να είναι στραμμένο στη δουλειά σου.  
Έχεις αρνηθεί ποτέ σου πρόταση γάμου;
Αν και θεωρώ ότι δεν είμαι ακόμα «κορίτσι της παντρειάς», για καλό και για κακό έχω δυο τρία κανάτια στο μπαλκόνι μου. (γέλια) Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχω θεία από το Σικάγο. Σοβαρά μιλάω.


Πηγή: downtown