Το μωρό τους είναι ήδη τριών μηνών. Αν ρωτήσεις βέβαια την Κατερίνα Καραβάτου, θα σε διορθώσει και θα πει «Τριών μηνών και έξι ημερών»! Μπορεί να σου πει με ακρίβεια ακόμη και πόσων ωρών είναι, καθώς η μικρή της κόρη έχει γίνει πλέον το κέντρο του κόσμου της. Τη συναντήσαμε στο θέατρο Μουσούρη, στην πρεμιέρα του έργου Πέτρες στις Τσέπες Τους, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κρατερός Κατσούλης.

Με νέο look, κοντό ροκ μαλλί και χαλαρή διάθεση, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο People για το πώς θα περάσει τις φετινές γιορτές.

«Έχουν ήδη έρθει στην Αθήνα οι γονείς μου, οπότε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα τα περάσουμε οικογενειακώς στο σπίτι με τη μικρή. Ήδη ο Κρατερός έχει στολίσει στο σαλόνι το δέντρο μας κι από κάτω, αντί για φάτνη, έχει στήσει ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο τραβάει την προσοχή της μικρής. Καρφώνεται με τις ώρες και το κοιτά. Η μητέρα μου θα ετοιμάσει για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι κοτόπουλο γεμιστό, παραδοσιακά λουκάνικα, τηγανιά και τους μοναδικούς της λαχανοντολμάδες και θα φάμε όλοι μαζί το μεσημέρι παρέα και με τους γονείς του Κρατερού. Εμείς έχουμε παράδοση κάθε Χριστούγεννα να κόβουμε στο τραπέζι την πίτα. Είναι xαλκιδικιώτικο έθιμο – από τη Χαλκιδική είναι η καταγωγή του πατέρα της, Ιωάννη, ενώ η μαμά Αγγελική είναι από τα Χανιά.

«Την πίτα τη λέμε Χριστόψωμο και έχει μέσα κανονικά φλουρί. Παλιότερα, η γιαγιά μου, Κατερίνα, το είχε παράδοση να βγάζει στο τραπέζι φασολάδα, επίσης έθιμο από τη Χαλκιδική, αλλά πλέον εμείς το έχουμε καταργήσει».

Την ώρα που μιλάμε η μητέρα της συμπληρώνει: «Εννοείται ότι θα κάνω μελομακάρονα κι άλλα γλυκά, απλώς ακόμη σκέφτομαι ποια θα είναι τα άλλα εδέσματα».

Πηγή: yupi.gr