Η 32χρονη πρωταγωνίστρια του Σεσουάρ για Δολοφόνους και του σίριαλ Κλεμμένα Όνειρα, μιλάει για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τον έρωτα που ζει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Είναι απαραίτητο για σένα, για να αισθάνεσαι καλά, να βρίσκεσαι σε σχέση;
Μου αρέσει να είμαι μαζί με κάποιον άνθρωπο, αλλά θα πρέπει αυτός να είναι ο σωστός, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Και εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή στη ζωή σε αυτό το θέμα.

 

Ποια είναι τα κριτήριά σου;
Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που φέρει, αυτό που τον περιβάλλει – αν η αύρα του είναι ωραία, αν είναι καλοσυνάτος, αν έχει χιούμορ, αν έχει θετική ενέργεια. Και, δόξα τω Θεώ, εδώ και δυόμισι περίπου χρόνια βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου που αυτό ακριβώς αποτυπώνει η εικόνα του. Είμαι καλά και νομίζω ότι αυτό παίζει το σημαντικότερο ρόλο στις σχέσεις: Το να αισθάνεσαι καλά με τον άνθρωπο που επέλεξες να είσαι μαζί του, με αυτόν που σε μαγεύει κάθε ώρα και κάθε στιγμή.
 

Θα συγχωρούσες ποτέ την απιστία;
Όχι. Δεν μου έχει συμβεί βέβαια ποτέ για να σου πω τι θα έκανα. Ή μπορεί να έχει συμβεί αλλά εγώ να μην το έχω μάθει. Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να συγχωρέσω την απιστία, γιατί είμαι άνθρωπος που μπορώ να προσπεράσω, αλλά όχι να ξεχάσω εύκολα.


Είσαι συντηρητική ως χαρακτήρας;
Ναι. Μου αρέσει να είμαι μαζί με έναν άνθρωπο, να είμαι καλά κι ευτυχισμένη, να μη δίνω δικαιώματα –ούτε και εκείνος να μου δίνει–, θέλω να φροντίζω να είμαι πάντοτε εκεί για εκείνον αλλά, αν όλα τελειώσουν, τότε τελείωσαν.


Θα έκανες κάποια πράγματα για να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή;
(γελάει) Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι βαρετή σ’ αυτόν τον τομέα!


Πηγή: yupi.gr