Στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash μίλησε ο Χρήστος Χολίδης. Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης του 32χρονου τραγουδιστή:
Για το ψέμα στις σχέσεις:
«Δεν μπορώ την προδοσία. Ειδικά στη μεταξύ ανδρών φιλία. Στις γυναίκες, εντάξει, γιατί τις αγαπώ! Στον άνδρα όμως -και μάλιστα σε αυτόν που λέει ότι είναι φίλος- δεν τη συγχωρώ ποτέ. Έχω προδοθεί πρόσφατα από φίλο μου. Ήταν μαζί μου επαγγελματικά. Τον είχα μαζί μου, τον στήριζα όσο δεν φαντάζεσαι. Και με πρόδωσε. Δεν είχα στηρίξει τόσο ούτε την αδερφή μου. (…) Τον είχα στη ζωή μου επτά οκτώ χρόνια αλλά, όταν με πρόδωσε, έσβησε την ίδια στιγμή. Έγινε πέρυσι αυτό και μου φαίνεται σαν να έγινε πριν από δέκα χρόνια. Έχει σβήσει από το μυαλό μου. Και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει».

Για το πόσο σταθερός είναι ο ίδιος στις σχέσεις του με τους ανθρώπους:
«Εγώ όταν λέω ότι είμαι εδώ για κάποιον άνθρωπο, το λέω και το εννοώ όσο δεν παίρνει. Έχω, για παράδειγμα, έναν κολλητό που είναι στο Λονδίνο. Λέω ότι πηδάω στον γκρεμό για εκείνον, και ξέρω ότι θα πηδήξει κι αυτός».  

Ενοχλείται όταν του κάνουν ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή;
«Απλά, δεν είχα μιλήσει ποτέ για το τι κάνω στη ζωή μου. Έτυχε και μίλησα, είπα μια φορά ότι είμαι καλά. Και πρέπει κάθε φορά να λέω ότι είμαι καλά, ότι είμαι ερωτευμένος. Εντάξει, το είπα. Τι άλλο να πω; Με ρωτήσανε προχθές, για παράδειγμα, αν έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου. Να το πω σε εσάς; Προτιμώ να το πω στον άνθρωπό μου από το να κάθομαι να αναλώνομαι. Γιατί σήμερα μπορεί να πεις κάτι και αύριο κάτι άλλο. Δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα κάτσει να ανοίξει την καρδιά του έτσι εύκολα».  

Για τους γονείς της Δούκισσας Νομικού και τις πρόσφατες δηλώσεις του πατέρα της όταν ρωτήθηκε για εκείνον:
«Εγώ έχω απόλυτο σεβασμό στους γονείς γενικά. Το θεωρώ αδιανόητο από εμένα να σχολιάσω τον άνθρωπο αυτόν ή οποιονδήποτε γονέα. (…) Δεν έχω γνωριστεί με τους ανθρώπους».
πηγή: yupi.gr