Για την προσωπική του ζωή μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» της Κυριακής, ο Κώστας Μαρτάκης. Ο έρωτας για τον 27χρονο τραγουδιστή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του: «Με τη δουλειά μου ούτως ή άλλως έχω σχέση ερωτική. Όμως, σήμερα είμαι μόνος, εγώ και το CD μου. Όταν είμαι ερωτευμένος και βρίσκομαι σε μια σχέση, είμαι πιο δημιουργικός. Δίνω άλλα συναισθήματα μέσα από το τραγούδι. Και όταν χωρίζω, το ίδιο είναι. Το τελευταίο διάστημα όμως δεν σου κρύβω ότι μου λείπει μια αγκαλιά».

Πρόσφατα σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως στο παρελθόν, σε ηλικία 19 ετών, έπιασε την κοπέλα του να τον απατά με τον καλύτερό του φίλο. Αυτό το γεγονός δεν τον επηρέασε πολύ στη μετέπειτα ερωτική του ζωή: «Απλώς απογοητεύτηκα εκείνη την εποχή για κάποιο διάστημα. Είχα πάθει σοκ εξαιτίας της κοπέλας μου και του φίλου μου. (.) Προχώρησα και δεν μίλησα ποτέ ξανά σε κανέναν από τους δύο. Πιο πολύ πληγώθηκα από τον φίλο μου. Έχω κάνει κι άλλες σχέσεις από τότε και είμαι μια χαρά. Εκείνη έχασε.». Η μητέρα του δεν τον πιέζει να παντρευτεί σύντομα;

«Εγώ της λέω διάφορα και γελάμε. Θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και πολλά παιδιά. Θα κάνω τόσα όσα να μπορώ να τους προσφέρω μια καλή ζωή και κάτι παραπάνω» είπε ο ίδιος.