Ο Γιώργος Μπόγρης φαίνεται πως θα περάσει την Πρωτοχρονιά τραυματίας! Ο Γιώργος παίζει εδώ και λίγο καιρό στον Άρη. Μπορεί να είναι μακριά από την αγαπημένη του Έλλη Κοκκίνου αλλά, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, η απόσταση δεν παίζει ρόλο. Εξάλλου το μπάσκετ είναι η ζωή του και τα δίνει όλα! Χθες, η ομάδα του είχε ένα πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας ανυπομονούσε για αυτό το παιχνίδι κι ενώ το ξεκίνημά του ήταν καλό στη συνέχεια στάθηκε άτυχος.

Ο αθλητής μπήκε στο παρκέ στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα αλλά μετά από τρία λεπτά τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί πόδι.       

Ο ίδιος αποχώρησε απογοητευμένος όχι τόσο για τον τραυματισμό αλλά γιατί ήθελε πολύ να παίξει και ίσως τώρα μείνει εκτός για καιρό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη βαρύ διάστρεμμα.      

Ο Γιώργος θα υποβληθεί αύριο σε σειρά εξετάσεων από τον γιατρό της ομάδας, Μίλτο Θεοδώρου για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Φυσικά, θαυμαστές και φίλοι έσπευσαν να του πουν περαστικά μέσα από το twitter και να ρωτήσουν πως είναι.πηγή: t-life.gr