Αδιαφορώ για τα πικρόχολα σχόλια που κάνει το κάθε νούμερο που θέλει να είναι "νούμερο 1"! Με εκφράζουν απόλυτα οι στίχοι των τραγουδιών μου και ιδιαίτερα το "Σενάριο", που θα είναι και το επόμενο single: "Ένα σενάριο είναι η ζωή, όποιος το παίξει καλύτερα κερδίζει"», λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» η Κατερίνα Στικούδη, η οποία ξεκαθαρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο από όλα όσα έχει κάνει είναι το τραγούδι.

«Για μένα το τραγούδι ήταν μια εμμονή που τώρα έχει γίνει εθισμός. Συγκεντρώνομαι σ' αυτό με όλη μου την ψυχή και όχι για να γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου. Και χαίρομαι που έχω τη στήριξη της Universal Music -για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό», τονίζει η σέξι Κατερίνα που αυτή την περίοδο κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι έχει αφήσει πίσω την προσωπική της ζωή;


«Είναι στο χέρι μας να δουλεύουμε, να ζούμε, να βλέπουμε τους φίλους μας. Είναι δικαιολογία να λες σε κάποιον "δεν πρόλαβα να τηλεφωνήσω", για παράδειγμα», εξηγεί η Κατερίνα. Μάλιστα υποστηρίζει πως παρόλο που πολλοί νομίζουν ότι οι γυναίκες τη μισούν, έχει πολλές φίλες και μάλιστα στα live της πηγαίνουν πολλές γυναίκες για να την ακούσουν.

πηγή: protothema.gr