Ο Ντέμης Νικολαίδης, η μητρότητα, η κρίση στη νύχτα, το μιούζικαλ που ετοιμάζει, οι φιλανθρωπίες της και η ευχή της για την νέα χρονιά! Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται ως De.Va. Queen για να υποδεχτεί το 2012 και δεν διστάζει να δηλώσει πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντέμη. Η Δέσποινα μπορεί να είναι μία σταρ αλλά δεν διαφέρει ουσιαστικά από τις υπόλοιπες γυναίκες. Αγαπάει την καθημερινότητά της και δεν θα άλλαζε τίποτα σε αυτήν. Πως να το κάνει άλλωστε αφού σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται η Μελίνα, ο Γιώργος και ο Ντέμης.


Πώς τα καταφέρνει όμως και συνδυάζει την καριέρα με την μητρότητα; «Όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, πολύ δύσκολα». Το να δουλεύει όμως το θεωρεί ευτυχία γιατί έτσι ισορροπεί καλύτερα και λειτουργεί πιο ήρεμα σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Αισθάνεται ότι τα έχει όλα; «Είμαι χαρούμενη επειδή έχω δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, έχω καλούς φίλους και μια δουλειά που με γεμίζει ακόμα», αναφέρει η Δέσποινα.

«Το φλερτ είναι κάτι που δεν πρέπει να πάψει να υπάρχει ποτέ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Είναι σημαντικό να συνεχίζει να διεκδικεί ο ένας τον άλλον. Το δεδομένο σε είναι αυτό που σκοτώνει έναν έρωτα, όσο κι ένα γάμο», δηλώνει η τραγουδίστρια ενώ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν μυστικά για μια υγιή και δυνατή σχέση. «Αν ήξερα ποια είναι τα μυστικά θα είχα εκδώσει βιβλίο για να βοηθήσω οικογένειας!»

Αρκετές φίλες της πήραν διαζύγιο, όπως η Έλλη Κοκκίνου και η Ελένη Μενεγάκη. Την αγχώνει; «Όλα είναι μέσα στη ζωή! Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ ότι ένα τέλος το διαδέχεται μία καινούρια αρχή».

Το γεγονός ότι έχει φίλους την βοήθησε να μην χρειαστεί ψυχανάλυση: «Το μυστικό μου είναι ότι έχω καλούς φίλους δίπλα μου και έτσι δεν κρατάω ποτέ μέσα μου όσα με απασχολούν». Άλλωστε η ψυχοθεραπεία της είναι η μαγειρική! «Αν δεν μαγειρέψω, θα με φάνε», λέει αστειευόμενη. «Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί είναι αγχολυτική αυτή η διαδικασία για μένα», συνεχίζει η ίδια.


Πηγή: tlife.gr