Αλέξης Γεωργούλης, Χρήστος Βασιλόπουλος και Αλέξια, αποτελούν αχτύπητο ελληνικό τρίο στο Los Angeles!
Οι δυο έλληνες ηθοποιοί και η Κύπρια τραγουδίστρια, έχουν γίνει αχώριστοι το τελευταίο διάστημα. Οι τρεις τους, αποτελούν πλέον «μόνιμους κατοίκους» της «πόλης των αγγέλων» και έχουν δεθεί πολύ μεταξύ τους.

Εκτός από τον Γεωργούλη και τον Βασιλόπουλο που τα τελευταία δύο χρόνια μένουν μόνιμα στο Los Angeles, το τελευταίο διάστημα έχει προστεθεί στην παρέα τους και η Αλέξια.

Όπως διαβάζουμε στην «Real Life», οι τρεις τους αποτελούν «τρελοπαρέα», με την Αλέξια να είναι το κέντρο της, αφού η τραγουδίστρια φροντίζει τόσο με τα πάρτι που διοργανώνει όσο και με τις γνωριμίες της, να τους φέρνει όλους κοντά.
Όλοι τους μαζί, βγαίνουν συχνά πυκνά έξω, άλλοτε παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις και άλλοτε πηγαίνοντας σε μοναδικές sold out συναυλίες.

Χώρια τα πάρτι που οργανώνει στο σπίτι της η Αλέξια και αποτελούν event για την ελληνική καλλιτεχνική κοινότητα του Los Angeles.
Ακόμα πάντως και τις μέρες που δεν τα λένε από κοντά, φροντίζουν να επικοινωνούν διαδικτυακά, με το Facebook αλλά και το Skype να παίρνουν φωτιά από τις συνομιλίες τους.πηγή: star.gr