Διάθεση για αστεία είχε γι’ άλλη μια φορά ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου... Αυτήν τη φορά οι φάρσες του ήταν εις βάρος των περαστικών.
Καθισμένος στο χιονισμένο μπαλκόνι του ο πρίγκιπας Harry και ο κολλητός του Tom Inskip έβλεπαν τον κόσμο να περνάει. Και τότε του ήρθε η ιδέα ώστε να ζωντανέψουν τα πνεύματα! Άρχισε να φτιάχνει χιονόμπαλες και στη συνέχεια να σημαδεύει τους περαστικούς οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού τους ήρθε. 

Ωστόσο, δεν θέλησε να χτυπήσει κανέναν γι’ αυτό σημάδευε το πεζοδρόμιο απ’ όπου περνούσαν, αν και μία μπάλα που έριξε ο φίλος του παρ’ ολίγο να πετύχει ένα ζευγάρι. Μάλιστα, οι δύο φίλοι αφού έκαναν την... αταξία μετά κρύβονταν πίσω από τον τοίχο ώστε να μην τους ανακαλύψουν. Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, «ο Harry διασκέδασε πάρα πολύ!».
 
Ο πρίγκιπας έχει επιστρέψει από την τρίμηνη εκπαίδευσή του στα ελικόπτερα Απάτσι στις ΗΠΑ κι αφού πέρασε Χριστούγεννα με τη βασίλισσα και τους υπόλοιπους συγγενείς, έφυγε με φίλους για την Ελβετια όπου θα υποδεχθεί το νέο έτος. 
 

ΠΗΓΗ: THE SUN