Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πιο όμορφα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση , έχοντας… διανύσει «αρκετά χιλιόμετρα» ως ηθοποιός δοκιμάστηκε στην τηλεπαρουσίαση και κέρδισε και αυτό το στοίχημα καταφέροντας να ενταχθεί  στους παρουσιαστές πρώτης γραμμής.  Η πολυετής πορεία της, η υποστήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος  είναι η μεγαλύτερη διάψευση όσων την αμφισβητούν.

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή « Πρωινό μου» , μίλησε για πολύ προσωπικά της θέματα και για…το πανέμορφο πρόσωπό της. Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, αν η ομορφιά της είναι φυσική η άν έχει κάνει κάτι  η Ζέτα απάντησε:

« Δεν έχει χρειαστεί να κάνω αλλά και να είχα κάνει δεν θα στο έλεγα. Δεν είμαι υπέρ του να το λές. Γιατί μας βλέπουν παιδιά και γενικότερα άνθρωποι μικρής ηλικίας, δεν χρειάζεται να επηρεάζονται και να βάζουν στο μυαλό τους ότι κάποια στιγμή θα κάνουν κάτι, για να μοιάσουν σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς.»

Και ο παρουσιαστής συνέχισε για να δει πόσο θετική είναι στο να κάνει κάτι, « γενικότερα είσαι υπέρ των επεμβάσεων;»

« Γενικότερα είμαι υπέρ αλλά είμαι κατά της υπερβολής, όλοι κάποια στιγμή θα μεγαλώσουμε και είναι αδύνατο να θέλουμε να δείχνουμε πάντα είκοσι, το να θέλει μαι γυναίκα να κάνει κάτι για να νιώσει καλύτερα ψυχολιγικά είναι θεμιτό.»

Όσο για το πως καταφέρνει να διατηρεί αυτό το αψεγάδιαστο πρόσωπο η Ζέτα είπε :

« Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο μυστικό ομορφιάς. Πάω σε μια αισθητικό, τη Θεανώ, η οποία με έχει βάλει σε μια ρουτίνα που την ακολουθούν όλες οι γυναίκες, κάνω καθαρισμούς λοσιόν και καμία μάσκα που και που.»
πηγή: entertv.gr