Στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου, και σχολίασε την απουσία της από την τηλεόραση όσο και τη νέα της ζωή ως κυρία υφυπουργού πλέον.
Η 36χρονη μαέστρος συστήνεται πλέον ως σύζυγος του υφυπουργού Ναυτιλίας και μιλάει για το τι άλλαξε στη ζωή της μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της: «Εκείνο που άλλαξε και προς το καλό και προς το κακό είναι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες: το σπίτι φρουρείται όλο το εικοσιτετράωρο και όλοι νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς. Από την άλλη, νιώθω σχετικά δυσάρεστα όταν τα πρωινά που πάω τα παιδιά στο σχολικό πρέπει να είμαι καλύτερα ντυμένη και περισσότερο περιποιημένη. Παλαιότερα έβγαινα πιο ατημέλητη και επομένως αισθανόμουν πιο ελεύθερη». Ποιος ήταν ο λόγος, όμως, που δεν παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του συζύγου της; Η ίδια ξεκαθάρισε « Γιατί δεν επιτρεπόταν. Ο Μάκης Βορίδης δεν το γνώριζε και ειδοποίησε τη σύζυγό του. Εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο ο Άδωνις και μου είχε πει ότι το πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και απαγορεύει συζύγους στην ορκωμοσία υπουργών».

Αναφερόμενη στη συνέχεια στην ενασχόλησή της με την tv, η ίδια σχολίασε: «Είμαι μια μουσικός που έτυχε να κάνει και τηλεόραση. Δεν είμαι αυτό που ο κόσμος αποκαλεί tv persona. Θα βρίσκομαι στην τηλεόραση όσο εκείνη με θέλει και όσο οι προτάσεις που μου γίνονται είναι ενδιαφέρουσες […] Δεν υποτιμώ την τηλεόραση, δεν ταυτίζομαι όμως και μαζί της. Εξάλλου δεν είμαι αγνώμων» ενώ στην ερώτηση αν της λείπει η τηλεόραση φέτος απάντησε: «Δεν μου λείπει γιατί κάνω άλλα πράγματα, πολύ σημαντικά για εμένα. Διαβάζω και γράφω μουσική».