Άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Απόστολο Γκλέτσο αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα στην Ναταλία Γερμανού. Η ηθοποιός τον χαρακτήρισε εξαιρετικό ερωτικό πλάσμα, ενώ μίλησε για την στιγμή που βρήκε το τηλέφωνό του.
«Τον είχα δει με την Ρούλα στο Ciao και ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά. Hταν ο πρώτος άνδρας που όταν τον είδα, είπα πως εγώ θα βρω το τηλέφωνό του, ό, τι κι αν γίνει. Και το βρήκα. Αλίμονο δηλαδή εάν δεν το έβρισκα», δήλωσε.  

Η πρωταγωνίστρια μίλησε για την στιγμή που ο Απόστολος της έκανε σκηνή ζηλοτυπίας, την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ζωή της. «Ήμασταν στα γενέθλια ενός φίλου και ο Απόστολος έτυχε να έλθει πιο αργά. Εγώ λοιπόν καθόμουν με έναν κοινό μας φίλο, αρχιτέκτονα. Με το που μπήκε ο Απόστολος και με είδε, άρχισε να ουρλιάζει και να ρωτάει ποιος είναι αυτός που μου κρατάει το χέρι, να με κυνηγάει σε όλο το μαγαζί και να κρύβομαι για να μη με πιάσει. Κάποια στιγμή, λοιπόν, εγώ φεύγω από το μαγαζί, δεν ξέρω τι έχει μεσολαβήσει και πάω στο σπίτι μου. Γύρω στις πέντε το πρωί, μου χτυπάει την πόρτα και τον βλέπω με αίματα μπροστά μου σε άθλια κατάσταση».  

«Η ζωή μου ήταν γεμάτη εντάσεις. Τώρα έχω ανάγκη από μια αγάπη ουσιαστική», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα, που επανέλαβε την επιθυμία της για έναν σύντροφο στη ζωή της.  πηγή: star.gr