Την αυστηρή της κριτική στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και τους παρουσιαστές του, έκανε η Εύη Δρούτσα, μιλώντας στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».
Ανάμεσα στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και το «Πρωινό Mou», η γνωστή στιχουργός προτιμά το δεύτερο: «Τον Λιάγκα και τη Σκορδά. Νομίζω ότι έχουν δέσει υπέροχα. Και νομίζω ότι το σχήμα που έχει ο ΑΝΤ1 δεν μπορεί να δέσει. Με τίποτα. Δεν υπάρχει χημεία και υπάρχει ένα “εγώ” στον καθένα. Δεν δουλεύουν, δηλαδή, για το σύνολο. Δεν έχει δέσει ο ένας με τον άλλον σε τίποτα. Δεν νομίζω ότι ήταν σωστή η επιλογή» είπε.

«Κάποιοι είπαν ότι θα προτιμούσαν στη θέση της Χρηστίδου να ήταν η Ζαρίφη» της σχολίασε, αμέσως μετά, η δημοσιογράφος. «Όντως, αν δεν ήταν ο Φερεντίνος, νομίζω ότι και κανείς δεν θα άνοιγε την τηλεόραση. Όχι ότι έχω κάτι με τη Χρηστίδου, προς Θεού, αλλά καμιά φορά εκτιμάμε κάποιον άνθρωπο παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει να τον εκτιμήσουμε σε αυτό που κάνει. Όντως, δεν νομίζω ότι της πηγαίνει αυτό το πράγμα της Χρηστίδου. Και όταν είπα για το “εγώ”, αυτό είπα. Πρέπει να κοιτάξει να μπει μέσα στο σύνολο που δεν είναι. Είναι μόνη της. Και αλλού. Τώρα το ποιος πρέπει να μπει, αν πρέπει να μπει η Κατερίνα με τον Φερεντίνο, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά. Η Κατερίνα μια χαρά είναι. Αλλά το ότι η Σίσσυ είναι εκτός συνόλου, σαν μονάδα, είναι όντως» εξήγησε η Εύη Δρούτσα.

Αυτό βγαίνει και στους τηλεθεατές; «Βέβαια βγαίνει. Και γι’ αυτό πηγαίνουν όλοι στον Λιάγκα και τη Σκορδά. Γιατί εκεί υπάρχει φοβερό δέσιμο, μια χαρά. Σε αισιοδοξεί όλο αυτό το πράγμα» κατέληξε.