Μία... ροκ εμφάνιση, όπως παραδέχθηκε και η ίδια, έκανε η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου.
Εμφανώς ανανεωμένη και με αρκετά κιλά λιγότερα, η ηθοποιός έδειξε στο φακό τις... απαστράπτουσες γόβες της με τους φούξια κεραυνούς και αποκάλυψε τη μεγάλη αδυναμία της στα παπούτσια.  

Τι είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια;  

 "Η Ζέτα είναι σαν την πριγκίπισσα Σίσσυ", είπε η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου. "Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον όρο 'πουλάει', γιατί δεν μου αρέσει" είπε, πρόσθεσε όμως πως ότι και να κάνει η Μακρυπούλια έχει απήχηση στον κόσμο.  

"H Zέτα αρέσει στον κόσμο. Ταυτίζεται μαζί της. Eίναι χαρισματικό παιδί. Έχει 'φως' και θα βρει το δρόμο της", είπε χαρακτηριστικά.  
Μιλώντας για τον Κώστα Αποστολάκη, με τον οποίο εμφανίζεται μαζί στη θεατρική παράσταση "Ο παππούς έχει πίεση", αναφέρθηκε και στη σχέση του με την αγαπημένη του Αμέλια, καθώς το ζευγάρι παντρεύεται εντός ολίγου. "Του είχα πει ότι θα παντρευτεί την Αμέλια, από την πρώτη στιγμή που τους είδα", είπε η ηθοποιός."Ταιριάζουν πολύ. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο", κατέληξε.  
 

πηγή: star.gr