Για μία ακόμα φορά βρεθήκαμε μάρτυρες ενός χαριτωμένου συζυγικού «καβγά» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Αφορμή το πέρασμα που έκανε η Φαίη από την ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό» που σύμφωνα με τον Γ. Λιάγκα την έχει κάνει να την ψωνίσει.
Σήμερα λοιπόν ζήτησε τη βοήθεια της Κατερίνας Παπουτσάκη για να δει πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση της συζύγου του.  

«Κατερίνα έχω ένα πρόβλημα οικογενειακό και θέλω να μου το λύσεις αυτό. Την έχει ψωνίσει η Φαίη Από το καλοκαίρι που γυρίσαμε αυτό το περιβόητο τρέιλερ της εκπομπής και της είπαν όλοι πόσο καλή ήταν. Έκτοτε όποιον βρίσκει του ζητάει να της δώσει ένα ρόλο. Πήγε στον Π. Φιλιππίδη και του είπε "θέλω να με ανεβάσεις στο σανίδι". Της λέει ο Πέτρος " ναι". Τη δουλεύουν όλοι. Την έχει ψωνίσει. Νομίζει ότι είναι η Βουγιουκλάκη», είπε ο παρουσιαστής.  

Η Φαίη όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Τον έδιωξε τον άνθρωπο για να κάνει μόνη της τη συνέντευξη, αφού άπειρες φορές του έχει πει ότι ζηλεύει.  

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πάντως δεν φάνηκε να συμμερίστηκε την άποψή του. Αντίθετα είπε ότι στην ταινία, όπου πρωταγωνιστεί και η ίδια ήταν. καταπληκτική.  

Αλλά και η Φαίη το παραδέχθηκε ότι το απόλαυσε αυτό το μικρό περασματάκι από την ταινία. Γιατί να το κρύψει άλλωστε;πηγή: star.gr