Ο 59χρονος Έλληνας ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Παρίσι έρχεται στην Ελλάδα για καλό σκοπό. Θα γίνει για μια μέρα σεφ για να βοηθήσει όσα παιδιά έχουν ανάγκη. Ύστερα από πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Gastronomy Team, θα μαγειρέψει για τον κόσμο που θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση της ομάδας και θα παρευρεθεί σε δείπνο στο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, Les Zazous. Το σύνολο των εσόδων από τη φιλανθρωπική βραδιά θα διατεθούν για την επέκταση της παιδοκαρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Αποδέχτηκα την πρόταση με μεγάλη χαρά λόγω της προσωπικής μου σχέσης με τους ανθρώπους οι οποίοι απαρτίζουν την Gastronomy Τeam. Αυτό σημαίνει ότι έχω εμπιστοσύνη στις πράξεις, τους στόχους και το έργο τους. Φυσικά για μένα αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο ήταν ο σκοπός της εκδήλωσης. Η σημερινή δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα επιβάλει τέτοιες ενέργειες» επισημαίνει ο Γιώργος Χωραφάς στο yupi.

Αλήθεια ποια είναι η σχέση του ίδιου με το φαγητό; «Μου αρέσει να μαγειρεύω, να αυτοσχεδιάζω με ό,τι βρω μπροστά μου. Μπορώ να απολαύσω εξίσου ένα καλομαγειρεμένο γεύμα, όσο κι ένα γρήγορο σάντουιτς. Λατρεύω ένα από τα πιάτα που θα ετοιμάσουμε για το δείπνο, το οποίο είναι το φρικασέ» αναφέρει.

Ο Γιώργος Χωραφάς θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, ενώ το φιλανθρωπικό δείπνο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου

Πηγή: yupi.gr