Η πρωταγωνίστρια της «Νήσου 2» αλλά και των «Βασιλιάδων» του Μega είναι άκρως αποκαλυπτική στη συνέντευξή της στον Γιώργο Σατσίδη, την οποία θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 04/01 (20.00,MTV). Η Ζέτα Δούκα δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας: «Έχω ζήσει τρεις μεγάλους έρωτες στη ζωή μου, ο μεγαλύτερος ήταν πριν από λίγα χρόνια, όμως διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή και θεωρώ ότι μπορείς να τη διαφυλάξεις, αν το θες. Από μικρή, έτσι έκανα».

Η σχέση της με τη μεγαλύτερη προβολή ήταν εκείνη με τον Νίκο Καρβέλα και σχολιάζει σχετικά: «Η σχέση μου με τον Νίκο (σ.σ. Καρβέλα) πήρε δημοσιότητα γιατί εκείνος είναι πολύ διάσημος, αλλά και τότε εγώ δεν έκανα δηλώσεις. Πέρα από ένα δυο πράγματα, το κράτησα σε πολύ χαμηλούς τόνους. Όταν θες να κρατήσεις και να προβάλεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, μπορείς».

Η Ζέτα Δούκα μοιράζεται, όμως, με τον Γιώργο Σατσίδη και τη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για τον έρωτα:

«Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για τον έρωτα είναι ότι έχω φύγει παραμονή εξετάσεων. Είναι Παρασκευή, έχω πάρει το αεροπλάνο, έχω πάει στην Αυστρία για να τον πάρω, γιατί ήταν Αυστριακός, πήραμε το αυτοκίνητο, κάναμε δύο ημέρες να έρθουμε Ελλάδα, και Δευτέρα πρωί έδωσα εξετάσεις για να μπω στη φυσικοθεραπεία!». Μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ζέτα Δούκα δηλώνει υπέρ, αλλά με προϋποθέσεις:

«Όλα εξαρτώνται από τη δεδομένη χρονική στιγμή και από το λόγο για τον οποίο γίνονται. Βεβαίως και είμαι υπέρ του να κάνεις κάτι, αν πρόκειται να νιώσεις καλύτερα, αλλά όχι να φτιάξεις κάτι ενώ θα έπρεπε να ξεκινήσεις από μια ψυχοθεραπεία. Πρώτα, πρέπει να φτιάξεις το μέσα σου. Αν προσπαθείς να φτιάχνεις το έξω για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, δεν θα το επιτύχεις ποτέ. Εγώ μπορεί να σκεφτώ ότι θα πρέπει να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, αλλά επειδή έχω περάσει μια ζωή πολύ δύσκολη, από πολλές απόψεις, έχω μάθει να με αγαπάω περισσότερο. Μου αρέσουν οι ρυτίδες μου. Δεν σου λέω ότι δεν θα με δω πιο παλιά και δεν θα πω τι φρέσκια που ήμουν, αλλά συμφιλιώνομαι».

πηγή: myself.gr