Το τηλεοπτικό της μέλλον με τον Γιώργο Λιάγκα αποκάλυψε μιλώντας στο Star η Φαίη Σκορδά. Θα είναι τελικά μαζί του χρόνου;    «Το ιδανικό θα ήταν να συνεχίζαμε με κάτι διαφορετικό. Γιατί και η τριβή δεν είναι κάτι εύκολο. Για εμένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προστατέψω την οικογένειά μου και την σχέση μου με τον Γιώργο, γι’ αυτό και κάνω τέτοιες σκέψεις. Από εκεί και πέρα, εάν δεν έχουμε κάποια πρόταση, δεν θα μείνουμε και άνεργοι. Και δεν ξέρουμε εάν θα γίνει καν πρωινό.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε, εάν – και μαζί να είμαστε – θα υπάρχει κάτι. Δεν ξέρουμε καθόλου τι θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρουμε καν εάν θα γίνει πρωινό. Δεν έχεις πια το δικαίωμα της επιλογής. Εχεις μόνο το δικαίωμα της δουλειάς και εάν το έχεις κι αυτό», 
δήλωσε. 

Η παρουσιάστρια μίλησε για την αγάπη που έχει τόσο η ίδια, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας στο πρωινό, το οποίο δεν υποτίμησαν ούτε μια φορά. «Νομίζω ότι εάν το αγαπάμε ή όχι φαίνεται από την δουλειά που ρίχνουμε, γιατί δουλεύουμε πάρα πολύ».

 Δεν αρνήθηκε ότι ο ρόλος του παρουσιαστή είναι ιδιαίτερα σημαντικός και ότι το τηλεοπτικό ζευγάρι Λιάγκα-Σκορδά έχει τον κύριο λόγο σε ό,τι συμβαίνει στο Πρωινό mou. «Μια εκπομπή δεν βγαίνει έτσι εύκολα και τίποτα στην τηλεόραση δεν είναι τυχαίο, ούτε βγαίνει αυθόρμητα. Σίγουρα ο παρουσιαστής πρέπει να ξέρει τον ρυθμό της εκπομπής γιατί είναι κάτι ζωντανό» . 

Οσον αφορά τέλος στους αντιπάλους του πρωινού του Mega, Φερεντίνο και Χρηστίδου«Εγώ δεν τους είδα ποτέ σαν αντιπάλους και δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνους. Μπορώ όμως να μιλήσω για ό,τι αφορά εμάς και τον τρόπο που δουλεύουμε εμείς. Μπορώ να μιλήσω για τη  δική μας εκπομπή. Εκείνοι δεν ξέρω πώς λειτουργούν. Ο Φερεντίνος είναι πολύ συμπαθητικός. Και η Σίσσυ μου αρέσει και μάλιστα πολύ». 

πηγή: star.gr