Για το εξώφυλλο του περιοδικού «Harper's Bazaar» φωτογραφήθηκε η Ντέμι Μουρ και μίλησε για τη σημαντική απώλεια κιλών που της προκάλεσε το διαζύγιό της με τον Άστον Κούτσερ. Η 49χρονη σταρ του Χόλιγουντ παραδέχτηκε ότι έχει «μια σχέση μίσους και πάθους» με το σώμα της ενώ δήλωσε: «Όταν υπάρχουν διακυμάνσεις στα κιλά μου και στο σώμα μου είναι επειδή το ίδιο μου το σώμα με προδίδει, αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν. Πάλευα με το βάρος μου και ένιωθα πως δεν μπορούσα να φάω τίποτα ή ότι δεν μπορούσα να βάλω».

Βέβαια, από την ημέρα που ανακοινώθηκε το τέλος του γάμου της, μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης με τον 33χρονο Άστον Κούτσερ, η ίδια τόνισε πως βρίσκεται «σε ένα στάδιο πλήρους αποδοχής του σώματος μου». «Αυτό περιλαμβάνει, εκτός από το βάρος μου, αλλά όλα αυτά συνεπάγονται μιας αλλαγής στο σώμα μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας ότι είμαι πια πολύ αδύνατη, τόσο αδύνατη που ποτέ δεν πίστευα ότι θα με έβλεπε κάποιος και θα μου έλεγε: "Είσαι πολύ αδύνατη και δεν δείχνεις καλά"» ανέφερε στη συνέντευξή της.

Τέλος, η Ντέμι Μουρ τόνισε: «Ηρέμησα όταν έπαψα να αντιμετωπίζω το σώμα μου σαν εχθρό. Αυτό άλλαξε όταν έκανα ένα βήμα πίσω και είδα πως μου έχει προσφέρει το σώμα μου. Μου επέτρεψε να αποκτήσω τρία υπέροχα παιδιά, να βιώσω διαφορετικούς ρόλους σαν ηθοποιός και να είμαι δυνατή».

πηγή: yupi.gr