'Ενα ταξίδι για ξεκουραστούν και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους χειμερινά σπορ αποφάσισαν να κάνουν τις γιορτινές μέρες η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφός της Ηλίας Μανωλάκης και στην επιστροφή τους βγήκε ξινό.  
Το ζευγάρι που είναι μαζί από τον Αύγουστο και κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους μη θέλοντας να "παίζει" στην δημοσιότητα με τη σχέση του, έφυγε τα Χριστούγεννα για το εξωτερικό προκειμένου να περάσει εκεί τις γιορτές. Λάτρεις και οι δύο των χειμερινών σπορ διάλεξαν ένα μη κοσμικό χιονοδρομικό κέντρο για να χαλαρώσουν μακριά από όλους και όλα. Και τα κατάφεραν.

Πέρασαν πολύ όμορφα αλλά ο δρόμος της επιστροφής στην Αθήνα τους επεφύλαξε μια μεγάλη ταλαιπωρία. Φτάνοντας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με πτήση από τη Ζυρίχη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και περιμένοντας να παραλάβουν τόσο τις αποσκευές τους, όσο και τον εξοπλισμό τους συνειδητοποίησαν πως ενώ οι βαλίτσες τους εμφανίστηκαν, ο εξοπλισμός τους ήταν άφαντος.

Αν και ιδιαίτερα κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι και οι δύο από το ταξίδι παρέμειναν στο αεροδρόμιο πάνω από μιάμιση ώρα μετά την άφιξή τους προκειμένου να συμπληρώσουν τα ειδικά έντυπα απώλειας αποσκευών και να ενημερωθούν τελικά πως ο εξοπλισμός τους είχε φορτωθεί σε άλλη πτήση και ταξίδευε προς άλλη χώρα.

Δύο μέρες αργότερα τα χαμένα σκι τους παραδόθηκαν. 

Πηγή: gossip tv.gr