Στο Ντουμπάι, όπου ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μένουν τους τελευταίους μήνες, γεννήθηκε σήμερα ο δεύτερος γιος τους.  
«Ο μικρός Αλέξανδρος, όπως έχουν αποφασίσει να τον ονομάσουν, γεννήθηκε στις 8.47 το πρωί. Είναι υγιέστατος και, φυσικά, τόσο η Μαριλένα όσο και ο Κωνσταντίνος είναι τρισευτυχισμένοι!» λέει στο Yupi άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.  

Ο μεγάλος τους γιος, Κωνσταντίνος, είναι σήμερα τρεισήμισι ετών: «Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου, έτσι και τώρα ήταν κάτι αναπάντεχο. Μάλιστα, είχαμε συζητήσει με τον Κωνσταντίνο το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και το είχαμε αποκλείσει εντελώς. Για να καταλάβεις, όλα τα ρούχα του Κωνσταντίνου jr τα είχα χαρίσει είτε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα είτε σε φίλες μου που έγιναν μανούλες, γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν επρόκειτο να έρθει στη ζωή μου δεύτερο παιδί» είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο στο περιοδικό «ΟΚ!» η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, αποκαλύπτοντας πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι θα γίνουν και πάλι γονείς.  

Πηγή: Yupi.gr