Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα, αύριο ο παρουσιαστής δεν θα παρευρεθεί στην εκπομπή. Όχι, δεν συμβαίνει κάτι ανησυχητικό απλώς θέλει να πάει να πιάσει το σταυρό. Και πώς προέκυψε αυτό;

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δήλωσε πως παρά το καρδιολογικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει θα τηρήσει το έθιμο και θα βουτήξει στη θάλασσα τα Θεοφάνεια για να πιάσει το σταυρό.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, την απόφαση αυτή του δημάρχου στο «Πρωινό Mou», ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως κι αυτός θέλει να πέσει στα ίδια νερά και να «κοντραριστεί» με τον Απόστολο.

«Αν μου δώσει άδεια ο Μπούτος να λείψω αύριο, θα πάω στη Στυλίδα να πιάσω τον σταυρό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, προκαλώντας σχόλια στο πάνελ!

Λίγα λεπτά αργότερα, ο διευθυντής του Mega, Πέτρος Μπούτος, έδωσε το «οκ» στον Γιώργο Λιάγκα μέσω μηνύματος κι έτσι ο παρουσιαστής κατέληξε λέγοντας: «Αν δεν έχει πρόβλημα ο Γκλέτσος, εγώ πάω πάντως. Να πάω παιδιά; Θα πάω κανονικά»!

Και παρά το γεγονός ότι οι συνεργάτες του δεν τον πίστευαν και του έκαναν αλλεπάλληλες ερωτήσεις, ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν κάνει πλάκα. Αν λοιπόν λέει αλήθεια... αύριο δεν θα τον δούμε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Mou».

Πηγή: gossip-tv.gr