Τα πρώτα της -άντα γιορτάζει η Kate Middleton και το παρτάκι έχει ήδη στηθεί! Υπεύθυνοι; Ποιοι άλλοι; Η Pippa και ο πρίγκιπας Harry, που είναι τα party animals από τα δύο σόγια! Η σύζυγος του William τριανταρίζει την Δευτέρα που μας έρχεται και το party θα είναι και για «γαλαζοαίματους» και για «κοινούς θνητούς»! Σύμφωνα με όσα γράφονται, Pippa και Harry έχουν κλείσει μυστική τοποθεσία στο Λονδίνο, όπου η Kate - Catherine θα σβήσει τα κεράκια της με λίγους και καλούς καλεσμένους.

Θέμα της βραδιάς; Η δεκαετία του ’80, ενώ άφθονα θα ρέουν τα κοκτέιλ! Κι όταν το κέφι «ανάψει», οι καλεσμένοι θα αρχίσουν το... καραόκε!

Εκτός από το birthday party, όμως, ο βρετανικός Τύπος τίγκαρε από πληροφορίες για το δώρο που θα πάρει στην εορτάζουσα ο σύζυγος William: ρολόι παρακαλώ και μην νομίζεις ότι θα είναι κάτι απλό σαν αυτό που φοράς εσύ! Εξάλλου, η γιαγιά Ελισάβετ αναμένεται να δωρίσει στην Kate τιάρα από την συλλογή της (τι να κάνει; Να μπει στα έξοδα;)...

Μία ημέρα πριν τα γενέθλιά της, η δούκισσα του Cambridge θα παρακολουθήσει την πρώτη της κινηματογραφική πρεμιέρα στη Leicester Square: θα δει το «War Horse» του Spielberg και θα παρακαθίσει στο δείπνο που θα ακολουθήσει.

Τι να κάνει η δόλια; Να μην διασκεδάσει; Μετά τα γενέθλιά της ο William φεύγει για τα νησιά Φόκλαντ, όπου θα μείνει 6 ολόκληρες εβδομάδες για να γίνει ακόμα καλύτερος πιλότος ελικοπτέρων διάσωσης

Πηγή: star.gr