Μια διαφωνία υπήρξε, το πρωί της Πέμπτης, ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Φαίη Σκορδά, όσον αφορά την καριέρα που αναμένεται να κάνει η Ρία Αντωνίου στην Ιταλία εξαιτίας της συμμετοχής της στο «Dancing With The Stars» εκεί. Η 31χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής, βλέποντας ένα απόσπασμα από τις πρόβες του 23χρονου μοντέλου για το πρώτο live του σόου αυτού στην Ιταλική τηλεόραση, δήλωσε: «Θα δείτε ότι η Ρία θα κλείσει διαφήμιση στην Ιταλία, θα πάει πάρα πολύ καλά και θα την ψηφίσουν. Μπράβο της!».

Όταν η Σάσα Σταμάτη είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι θα του ταίριαζε σαν κοπέλα η Ρία Αντωνίου, οπότε πρέπει να κάνει κάτι για να την κατακτήσει, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ναι, τόσο καιρό δεν έκανε κάτι και τώρα που πήγε στην Ιταλία (του το λες);» για να πάρει την έντονη απάντηση του συνεργάτη της: «Θα με τρελάνεις, ρε Φαίη τώρα; Σιγά την καριέρα! Εντάξει, πήγε στην Ιταλία να χορέψει. Μην τρελαθούμε, ρε παιδιά. Πολλά παιδιά δίνουν πανελλήνιες για να περάσουν στα Πανεπιστήμια. Μα μου λέτε τώρα αυτό. Σιγά τη μαγκιά! Και τώρα που πήγε στην Ιταλία σιγά και το ντοκτορά! Δεν είπα ότι δεν είναι όμορφη, αλλά αυτό που έκανε δεν είναι κι ένα επίτευγμα φοβερό».

Ο διάλογος μεταξύ τους συνεχίστηκε με την οικοδέσποινα του «Πρωινό Mou» να λέει: «Γιατί να τα λες για την Κανάλις (σ. σ. είχε συμμετάσχει κι εκείνη στο αντίστοιχο σόου στην Αμερική) για παράδειγμα και όχι για μια Ελληνίδα; Επειδή, δηλαδή, είναι ξένη είναι και καλύτερη;». «Για την Κανάλις είχα πει ότι δεν μου αρέσει» κατέληξε ο 31χρονος παρουσιαστής, με τον Γιώργο Λιάγκα να τον υποστηρίζει λέγοντας πως όντως η Ρία Αντωνίου είναι πιο όμορφη αντικειμενικά από την Ελιζαμπέτα Κανάλις.

Πηγή: yupi.gr