Εθνικό... θέμα αποτέλεσαν χτες τα 40ά γενέθλια του κορυφαίου Έλληνα σταρ και, όπως ήταν φυσικό, οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες φρόντισαν να του ετοιμάσουν ένα αξέχαστο πάρτι- έκπληξη.
Ο Σάκης Ρουβάς αρχικά υπολόγιζε ότι θα συναντήσει λίγο μετά τις 11 τους καλούς του φίλους για φαγητό στο Salon De Bricolage της οδού Αλωπεκής στο Κολωνάκι. Φτάνοντας όμως εκεί μαζί με την Κάτια Ζυγούλη- και αντικρίζοντας τους φωτογράφους και τις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μαγαζί, κατάλαβε ότι στο πριβέ bar- restaurant τον περίμενε περισσότερος κόσμος από ότι νόμιζε και η αντίδρασή του ήταν ενθουσιώδης!

Οι καλεσμένοι τον υποδέχτηκαν πανηγυρικά και εκείνος δεν σταμάτησε να τους χαιρετάει, να χορεύει και να βγάζει μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες. Ντυμένος απλά, με μαύρο t-shirt και τζιν, σίγουρα δεν θύμιζε τυπικό 40άρη, αφού όπως είχε πει και ο ίδιος στο Downtown που κυκλοφορεί: «Αισθάνομαι πιτσιρικάς»! 

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, οι Onirama, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Τζώνη Καλημέρης, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού, η Τάμτα, η Χριστίνα Πολίτη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Ηλίας Κοκοτός, η Ρεγγίνα και ο Αντρέας Κουρής του Mad TV,  ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η οικογένεια Παπαθεοχάρη και πολλοί άλλοι. Πηγή: yupi.gr