Πρώτος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στο πρώτο «Βράδυ» για το 2012 ήταν ο Κρατερός Κατσούλης που μίλησε για τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και τη νεογέννητη κόρη τους.
Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον χαρακτήρισε "κινούμενη δυσφήμηση του ανδρικού φύλου" λόγω του υπερβολικού ενδιαφέροντας που δείχνει στην κόρη του, ο 40χρονος ηθοποιός, με έντονη δόση χιούμορ, είπε: «Δεν κατέβασα γάλα δυστυχώς! Αυτό μου το έχουν πει και οι φίλοι μου, μου βγαίνει φυσικό. Κάθε μέρα είναι ένας καινούριος κόσμος. Έχω δύο γυναίκες και είμαι ερωτευμένος και με τις δύο!».

 Όσο για τα ατυχή επαγγελματικά σχέδια τόσο του ίδιου, όσο και της συζύγου του –μετά το ξαφνικό «κόψιμο» του «Κους Κους» από τον Alpha- τόνισε: «Εγώ είχα την εκπομπή στον ΣΚΑΙ τις “Ανδρικές υποθέσεις” η οποία τελικά δεν "πήγε" και στην Κατερίνα έτυχε αυτό το κουφό, το τρελό να κάνει την καλύτερη χρονιά της και οκτώ μέρες πριν ξεκινήσει να της πουν "ευχαριστούμε, αλλά σταματάτε"».

 Ακόμη, σχολιάζοντας τις ενδυματολιγικές του επιλογές την ημέρα του γάμου του δήλωσε: «Ήμουν κάτι σαν Ινδός φακίρης, κάτι από Μπόλιγουντ, κάτι για να καλύπτει τα περιττά κιλάκια που είχα πάρει…» ενώ για το αν άλλαξε η Κατερίνα Καραβάτου μετά τη γέννηση του παιδιού, πρόσθεσε: «Δεν το έχω πάρει χαμπάρι, μήπως επειδή είχα διπλές πρόβες και δεν ήμουν σπίτι; Κατ’ αρχήν το κέντρο της προσοχής μας είναι το παιδί». Επίσης, χωρίς να διστάσει να απαντήσει στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ με την σύζυγό του, ο Κρατερός Κατσούλης  έκανε χιούμορ: «Άμα δεν κλείσεις έναν χρόνο, ενάμισι δεν έχει νόημα. Η αποχή η σωστή είναι αυτή. […] Η Κατερίνα εξακολουθεί να είναι αυτό το υπέροχο πλάσμα που ήταν και πριν».

 Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «εμένα δεν με ενδιέφερε η ιδέα του γάμου» ενώ τόνισε ότι μοναδικός λόγος που παντρεύτηκε ήταν ο ερχομός της κόρης του. Ποιο θα είναι το όνομά της; «Ψάχνουμε ένα όνομα που να είναι περίεργο, ιδιαίτερο! Να είναι εύηχο, μελωδικό! Γι' αυτό αποφασίσαμε να μην έχουμε κανένα όνομα, όταν μεγαλώσει ας αποφασίσει ένα μόνη της» δήλωσε αστειευόμενος ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Πηγή: yupi.gr