Δεύτερη καλεσμένη στο «Βράδυ» της Παρασκευής και του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη. Ξεκινώντας τη συζήτηση με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Εγώ τις μεταγραφές τις κάνω αλά Κωστόπουλος. Πού θα 'ναι; Από πίσω εγώ!» ενώ για τη φημολογούμενη συνεργασία της με το «Μες στην καλή χαρά» και τη Ναταλία Γερμανού αρκέστηκε στο να πει: «Δεν κάθισε με τους Γερμανούς».

Στο ενδεχόμενο να της ξανακάνει πρόταση συνεργασίας στο μέλλον η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Αν η Ελένη με ζητήσει πίσω; Να πάω κι εκεί. Όπου με ζητάνε πάω. Και σε βαφτίσια για μπούγιο πάω» αν και τόνισε: «Αρπαχτές δεν έχω κάνει τελευταία». Στη συνέχεια, για την εκπομπή που συμμετέχει, το «Πρωινό ΑΝΤ1» είπε: «Εμείς καλά πάμε, εσείς πώς το βλέπετε; Τα πάνε πολύ καλά, δεν έχω να σου πω και κανέναν καβγά από τα breaks».

Όταν η συζήτηση έφτασε στον έρωτα που έχει εμφανιστεί στη ζωή της σχολίασε με χιούμορ: «Mου το χαλάς γιατί σε αυτή τη δουλειά έχω δουλέψει πολύ sex appeal» ενώ σε άλλη σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε: «Έχω ένα φλερτ. Έχω αυτό το κόρτε τρεις μήνες». Ακόμα, αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της, που είναι είναι εκτός χώρου και 31 ετών, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών αλλά τόνισε με έντονη δόση χιούμορ: «Δεν θα θελα να παντρευτώ, τον έχω φόβο τον γάμο».

Σχετικά με το παιχνίδι του φλερτ αν και έχει κάποια παραπάνω κιλά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι τα ευρύχωρα όντα, είμαστε πρόστυχα όντα. Γιατί η άλλη που έχει να φάει τρεις μέρες έχει μια ζαλούρα από μόνη της. Όπως είπε και η Βίκυ Σταυροπούλου, με αυτά τα στοιχήματα μεγαλώσαμε. […] Εγώ χώνομαι και κάνω να συναντηθώ με την αδύνατη ενάμισι μήνα».

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος της ζήτησε να δώσει συμβουλές στο κοινό για το πώς θα μπορούσε να τον «ρίξει» κάποια γυναίκα. Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε πως τα τρία αντικείμενα που πρέπει να έχει η υποψήφια είναι να είναι Ολυμπιακός, να ξέρει να φτιάχνει καλή τυρόπιτα και να της αρέσει ο Φρανκ Σινάτρα.

Πηγή: Yupi.gr