Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά» του Σαββάτου και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την κριτική που έχει δεχτεί αλλά και το Black Οut που παρουσιάζει φέτος. Για τη θετική ανταπόκριση του κοινού στο νέο ξεκίνημά της στο Blackout, η 27χρονη παρουσιάστρια είπε: «Στο ξεκίνημα μιας εκπομπής που έχεις πολύ μεγάλο άγχος για το αν θα έχει ανταπόκριση είναι πολύ υποστηρικτικό αυτό» ενώ για το επεισόδιο που έπαιξε και η ίδια στο παιχνίδι πρόσθεσε: «Ήθελα πολύ να παίξω ακριβώς επειδή υπάρχει όλο αυτό το κλίμα. Ήθελα και εγώ να μπω, το θεωρούσα και λίγο δίκαιο. Ενώ πριν ήμουν πάρα πολύ άνετη, μπαίνοντας στο δωμάτιο με το που έκλεισαν τα φώτα αλλάζει εντελώς η ψυχολογία σου». Ποιος ήταν όμως ο παίκτης που φοβήθηκε περισσότερο στο παιχνίδι; «Ο πιο φοβητσιάρης ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς. Και η Ιωάννα Πηλιχού ήταν η πιο αναμενόμενη περίπτωση παίκτριας» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Σχετικά με τις διάφορες κριτικές που δέχτηκε για την παρουσία της γενικότερα στην τηλεόραση, επεσήμανε: «Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι μου έπεσε λίγο βαρύ όλο αυτό. Τις κακές κριτικές δεν τις φοβάμαι. Πολλές φορές με στενοχωρούν, πολλές φορές με κάνουν να λυπάμαι αλλά δεν τις φοβάμαι. Δεν γίνεται να μη στενοχωρηθείς! […] Αλλά το χωνεύεις όσο περνάει ο καιρός… Ίσως επειδή μου έχει έρθει σε μεγάλη ποσότητα στην αρχή, τώρα να μην μου κάνει εντύπωση» ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Μου έχει τύχει να κλάψω από τα νεύρα μου για κριτικές».

Ποιο ήταν όμως το χειρότερο πράγμα που άκουσε μέχρι στιγμής; «Αφ’ ενός ότι διάβαζα πως από το πουθενά παρουσιάζω μια εκπομπή, ενώ κλείνω δέκα χρόνια στην τηλεόραση. Το άλλο που με στενοχώρησε ήταν ότι ενώ λέμε να βγουν συνέχεια καινούρια παιδιά και πρόσωπα, με το που βγαίνει ένα καινούριο πρόσωπο και έχει ανάγκη την επιείκεια, νιώθεις ότι σε βουτάνε τόσο στα βαθιά της κριτικής, που είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, η Νάντια Μπουλέ ξεκαθάρισε: «Δεν είχα συζητήσει για το πρωινό. Είχα κάνει το καλοκαιρινό πρωινό και κατ’ ευθείαν συζήτησα για το Black Οut» ενώ για τα μελλοντικά της σχέδια ανέφερε: «Το ότι έχω δοκιμάσει διαφορετικά concept μου αρέσει πολύ. Θα μου άρεσε να κάνω κάτι που να έχει σχέση με μουσική. Να έχει μέσα live, κόσμο… Μου αρέσει πολύ αυτό. Το Chart Show μου αρέσει πάρα πολύ σαν εκπομπή. Και τα τηλεπαιχνίδια μου αρέσουν πάρα πολύ».

Πηγή: yupi.gr