Η 30χρονη ηθοποιός κάνει την αυτοκριτική της για τις σχέσεις, τους άντρες, το γάμο. Όταν είσαι μέσα σε μια σχέση πιέζεσαι; Νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου;

Αν αισθανθώ ότι θέλω το χώρο μου, απλά δεν θα είμαι στη σχέση αυτή. Βάζω όρια στον άλλο και, φυσικά, αφήνω και στο άλλο πρόσωπο να βάλει τα δικά του όρια σε μένα. Είναι καλό να μην υπερβαίνεις τα όρια, γιατί έτσι διατηρείται η ισορροπία στη σχέση.

Τι δεν ανέχεσαι;

Τη ζήλια! Στραβώνω πάρα πολύ όταν μου κάνουν σκηνές, νιώθω μεγάλη καταπίεση. Εννοείται ότι ζηλεύω κι εγώ, όμως προσπαθώ πολύ να το ελέγχω και να μην ξεφεύγω – αλλά αυτό εξαρτάται από την αφορμή που θα μου δώσουν.

Ο αγαπημένος σου τι στοιχεία έχει και είσαι μαζί του εδώ και δύο χρόνια;

Κατ’ αρχάς, είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ενέργεια, καθαρή αύρα, παιδεία και υπέροχο χαμόγελο – κάτι που για μένα είναι πολύ βασικό. Είναι πολύ τρυφερός και το εκδηλώνει πολύ πιο εύκολα σε σχέση με μένα, οπότε υπάρχει ισορροπία.

Ο γάμος και η οικογένεια σε αφορούν;

Όχι, καθόλου. Πάντα ήμουν κατά του γάμου, ποτέ δεν με κέντρισε αυτή η ιδέα. Μπορώ να απολαμβάνω άνετα τη σχέση μου, χωρίς να υπάρχουν οι τυπικές διαδικασίες. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά, ακόμη δεν μου έχει βγει, όμως αργότερα μπορεί να κάνω. Δεν ξέρω.

 Πηγή: yupi.gr