αλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε στο «Μες στην καλή χαρά» το πρωί της Κυριακής. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον 33χρονο ηθοποιό να δηλώνει: «Επειδή είμαι αφοπλιστικά ειλικρινής, σοκάρονται οι άνθρωποι. Και υπάρχουν και παρεξηγήσεις και επειδή είμαι πολύ χαλαρός άνθρωπος δεν τα μπορώ αυτά. Από πολύ μικρός ό,τι δεν μου άρεσε, το έλεγα. Με αυτό με γαλούχησε και η μητέρα μου και η γιαγιά μου» ενώ για τη μητέρα του πρόσθεσε: «Με την μητέρα μου έχω 17 χρόνια διαφορά, είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και “μαμά σε ευχαριστώ και σε αγαπώ”». Όσο για τον πατέρα του είπε: «Τον γνώρισα κατά τη διάρκεια της ζωής μου, είχαμε κάποια επαφή. Δεν ήθελα πάρα πολλά. Είναι ένα άλλο κομμάτι της ζωής μου, με βοηθάει πάρα πολύ και στη δουλειά μου. Είναι μια φοβερή πηγή συναισθημάτων από την οποία ανασύρω. Χρησιμοποιώντας σκουπίδια του παρελθόντος, μπορείς να δημιουργήσεις έναν ρόλο».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν έχει πρόβλημα με τις γυμνές εμφανίσεις: «Στην πρώτη παράσταση στη ζωή μου, έπαιξα γυμνός. Αισθάνθηκα λίγο παράξενα και ωραία. Όχι ντροπή όμως… Και τώρα θα το έκανα για έναν ρόλο ο οποίος θα το δικαιολογούσε».

Ακόμη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραδέχτηκε πως η τηλεόραση άργησε να έρθει στη ζωή του ενώ για τις σχέσεις με τους συναδέλφους του είπε: «Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να κάνουν υπέροχα πράγματα. Να δουλεύουν ωραία, να παίζουν ωραία. π.χ. στο Λος Άντζελες αν κλείσει μια δουλειά ο Άνθιμος Ανανιάδης θα χαρώ».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη σύζυγό του, Αντωνία Βεντούρα, λέγοντας: «Η Αντωνία μου ξεκλείδωσε πολλά πράγματα μέσα μου. Για να είναι η γυναίκα που θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου, έχει φτάσει σε ένα επίπεδο να μην υπάρχει φίλτρο μεταξύ μας. Ο γάμος είναι σαν μία παράσταση, κάθε βράδυ είναι μοναδική. […] Γνωριστήκαμε στο facebook, μου έστειλε friend request, της έστειλα αν γνωριζόμαστε και μου είπε ότι ήμουν συμμαθητής με τον αδελφό της στο Γυμνάσιο. Της είπα ότι πρέπει να βγούμε, να συζητήσουμε για τον αδελφό σου. Και βγήκαμε, μετά ήρθε η Αμερική και πάμε!…».

Πηγή: yupi.gr