Για τους λόγους που την κράτησαν εκτός του "Dancing with the Stars ΙΙ" στο παρελθόν αλλά και του "Dancing on Ice", για τις αλλαγές που έχει φέρει η κρίση στη ζωή της αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Εύη Φραγκάκη στο περιοδικό TV Έθνος της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής. «Πρόκειται για τα εντυπωσιακότερα shows της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης. Η άρνηση μου είχε να κάνει, όμως, με την υποχρέωση μου στο δελτίο ειδήσεων, καθώς τα Σαββατοκύριακα παρουσιάζω τα κεντρικά δελτία. Θα ήταν λοιπόν πρακτικά δύσκολο να βρίσκομαι συγχρόνως σε δυο γεωγραφικά σημεία και με εκ διαμέτρου αντίθετο styling, μάλιστα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν η κρίση έχει φέρει αλλαγές στη ζωή της, η ίδια είπε: «Στην καθημερινότητα μου, έχω μειώσει ορισμένα έξοδα, που αποδείχθηκαν περιττά. Συνεχίζω όμως με οργανωμένο προγραμματισμό να προσφέρω στο παιδί μου όσα θεωρώ ότι του χρειάζονται, χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς στερήσεις ουσίας» ανέφερε.

Η διαφύλαξη της προσωπικής της ζωής γίνεται όπως λέει και η ίδια με υγιή τρόπο. «Σέβομαι τη δουλειά του συναδέλφου, απαντώντας σε ερωτήματα και χαμογελώντας, και έτσι με σέβεται και εκείνος. Τροφή για να εισχωρήσουν στα προσωπικά μου, δεν έχω δώσει, έτσι και τα media δεν έχουν εισχωρήσει σε βαθμό που θα θεωρούσα αδιάκριτο και ενοχλητικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: yupi.gr