Δίχως τον Φώτη Σεργουλόπουλο θα γίνει σήμερα η εκπομπή "Φώτης και Μαρία Live". Δυστυχώς δεν ξεκινάει καλά η χρονιά για τον γλυκό παρουσιαστή, αφού σύμφωνα με την πολύ καλή του φίλη και συνεργάτιδά του, Μαρία Μπακοδήμου, έσπασε το πλευρό του.  

Η ίδια δήλωσε στο TLIFE: "Δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς, αυτή τη στιγμή ο Φώτης είναι στο νοσοκομείο. Με πήρε μέσα στον πανικό του να με ειδοποιήσει ώστε να προετοιμάσουμε την εκπομπή και θα ξαναμιλήσουμε αργότερα. Δεν ξέρω ακόμη από τι έχει προέλεθει ο τραυματισμός του."  

Η Μαρία έγραψε πριν λίγο στο twitter της: "Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Ο Φώτης έσπασε το πλευρό του. Κανονικά προφυλαχτήρα μας παει...  

Ο Φώτης είχε και πέρυσι μια περιπέτεια με την υγεία του και είχε αναγκαστεί να λείψει για αρκετές μέρες από την εκπομπή. Ελπίζουμε αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο κακό που του συμβαίνει και να είναι περαστικό!

Nα σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής «έσπασε» το πλευρό του στην προσπάθειά του να ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του (!)