Για την άσχημη περίοδο που πέρασε παρουσιάζοντας τον «Πρωινό Καφέ» πριν από τρία χρόνια, μίλησε στο «Πρωινό ΑΝΤ1»,ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Δέστε τους» παραδέχτηκε πως εκείνη η περίοδος ήταν η δυσκολότερη τηλεοπτικά που έχει περάσει ο ίδιος ως τώρα:

«Έπεσε σε μια περίοδο που εγώ και η Κατερίνα Ζαρίφη ήμασταν πολύ χαρούμενοι με αυτό που γινόταν. Γιατί είναι σαν να σου δίνουν ένα τεράστιο γλυκό θες να το φας όλο, πάση θυσία. Και δεν ήταν εύκολο να το κουμαντάρουμε. Πιστεύαμε, βέβαια και οι δυο ότι "το' χουμε", χαλαρά». Έκανε λάθη και ο ίδιος τότε; «Σίγουρα κάναμε και έκαναν λάθη και ήταν η συγκυρία περίεργη. Πεταχτήκαμε από μόνοι μας στα βαθιά, χωρίς μπρατσάκια. Και είχαμε απέναντι έναν Γρηγόρη και μια Ελένη. Δεν πιστεύαμε ότι θα τους εκμηδενίσουμε, αλλά ότι θα είχε καλύτερη μοίρα το πρωινό».

Τρία χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ότι ξαναβρέθηκε στο ίδιο πλατό με την Κατερίνα Ζαρίφη, λέγοντας:

«Η Κατερίνα δεν άντεξε να μη γυρίσει να καθαρίσει στον τόπο του εγκλήματος κι εγώ ήρθα να τσεκάρω αν έχουν μείνει αποτυπώματα. Αισθάνομαι μάλλον περίεργα που επέστρεψα, αλλά σαφώς αισθάνομαι πολύ καλύτερα στον καναπέ, καλεσμένος, χωρίς άγχος».

Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς μιλώντας για την .απόλυσή τους από τον σταθμό ανέφερε: «Τέσσερις μέρες πριν από το κόψιμο της εκπομπής είχα πάει καλεσμένος στη Σοφία Αλιμπέρτη και είχα πει ότι περνάω καλύτερα στο θέατρο γιατί στο πρωινό περνάμε δύσκολα. Τέσσερις μέρες μετά κόπηκε η εκπομπή. Τυχαίο;»