Σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Σάο Πάολο υποδέχτηκε το 2012 η Αθηνά Ωνάση μαζί με τον σύζυγό της Αλβάρο.
Το ζευγάρι μαζί με τον αδερφό του Ντόνα, δείπνησε παρέα με φίλους, χόρεψε και στη συνέχεια παρακολούθησε ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα. Η Αθηνά κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα, αφού έλαμπε κυριολεκτικά στο πλευρό του αγαπημένου της.

Λίγες μόνο ώρες πριν πέρασε όμως μια μικρή περιπετειούλα, η οποία παραλίγο να σταθεί αφορμή για «χοντρό» τσακωμό με τον σύντροφό της. Αιτία ήταν η απόφαση της «χρυσής» κληρονόμου να υποδεχτεί το νέο έτος ελαφρώς ανανεωμένη.

Η Αθηνά Ωνάση λίγο πριν την εκπνοή του έτους, επισκέφτηκε ένα από τα πιο φημισμένα κομμωτήρια του Σάο Πάολο, στο οποίο καλλωπίζεται όλη η αφρόκρεμα της Βραζιλίας. Η γοητευτική κληρονόμος τόλμησε να κάνει μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της και να μπει στο club των ξανθών.

Αρκετές ώρες μετά και αφού το χρώμα είχε πετύχει, περίμενε να κάνει και ένα βραδινό χτένισμα. Στη διπλανή ακριβώς θέση καθόταν μια από τις κοσμικές κυρίες της πόλης, με την οποία η Αθηνά γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Παραπλανημένη από την ξανθιά κουπ, η εν λόγω κυρία δεν αναγνώρισε την κληρονόμο και όπως ήταν φυσικό δεν της μίλησε, με αποτέλεσμα η νεαρή Ωνάση να ενοχληθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα ο κομμωτής, κατέφθασε χαρωπός φωνάζοντας την Αθηνά με το όνομα της και λύνοντας ουσιαστικά την... παρεξήγηση. Οι δυο κυρίες, μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί ξέσπασαν σε γέλια. Αυτό όμως που αξίζει να αναφέρουμε είναι οι αντιδράσεις του συζύγου της Αθηνάς.

Στον Αλβάρο δεν άρεσε καθόλου η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της Αθηνάς. Μάλιστα της ζήτησε ευγενικά να επαναφέρει το προηγούμενο χρώμα που είχε στα μαλλιά της και έτσι η Αθήνα, ως υπάκουη σύζυγος, επέστρεψε στο κομμωτήριο και έγινε και πάλι καστανή! Τώρα το τι ειπώθηκε ακριβώς μεταξύ τους το ξέρουν μόνο οι ίδιοι...


πηγή: gossip-tv.gr