Η καθημερινότητά του, οι μεγάλοι του έρωτες, το κόμμα που ψηφίζει, τα χρήματα που έχει κερδίσει, οι καλλιτέχνες που θεωρεί σπουδαίους, τα αγαπημένα του τραγούδια... Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο Πρωινό mou για όλους και όλα.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης περιέγραψε τη σκηνή που γνωρίστηκε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μίλησε για την Λίνα Νικολακοπούλου, αποκάλυψε πιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι και παραδέχθηκε πως "έχω κλέψει τους πάντες"!  

Γιατί δεν μένει στα βόρεια προάστια;  
"Αντιπαθώ πολύ το υπηρετικό προσωπικό. Εγώ θέλω να είμαι στο σπίτι ξεβράκωτος, με ένα πανί γύρω - γύρω, να καπνίζω, να μην ενοχλώ"...  

Οι καλλιτέχνες που θεωρεί εξαιρετικούς είναι οι: Παπαδημητρίου, Ξυδάκης, Πορτοκάλογλου, Λειβαδάς, Στανίση, Παπαδοπούλου, Μητροπάνος, Μητσιάς Μπάσης. Ωστόσο, είπε πως θα πάει να δει και τον Γιώργο Τσαλίκη, χωρίς να ντρ΄πεται καθόλου γι' αυτό.  
Ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε πως ψηφίζει ΚΚΕ συνειδητά, ενώ τα χρήματα που έχει κερδίσει τα έχει ξοδέψει σε διάφορες δουλειές του.  

"Ο έρωτας είναι αυτό που μας βοηθάει να επενδύσουμε τα επόμενα όνειρά μας!", δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης και τόνισε πως είναι συνέχεια ερωτευμένος γιατί αυτό είναι η "βενζίνη".  

Η κουβέντα εξελίχθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, τόσο που ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε κάποια στιγμή στους παρουσιαστές: "έχετε γαμ... ομάδα!", προκαλώντας το πονηρό χαμόγελο του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είπε να βάλουν "μπιπ".