Μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής «Sfera Gossip», η Ναταλία Γερμανού έστειλε τις ευχές της στον πρώην σύντροφό της αλλά και καλό της φίλο, Αλέξανδρο Παρθένη, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε τον γάμο του με την Κατερίνα Θάνου. «Φεύγουν τα καλύτερα παιδιά.» ανέφερε ο συμπαρουσιαστής της, Βασίλης Δρυμούσης, «.αλλά παίρνουν τα καλύτερα κορίτσια» συνέχισε η παρουσιάστρια του Alpha.

Αφού ο Δρυμούσης την αποκάλεσε με χιούμορ «στοκ» η Γερμανού του είπε: «Είναι δύσκολο αυτό το στοκ που σου μένει! [.] Και με λες και στοκ, με λες και μπασκλασαρία. Δεν θα φύγω με τίποτα!» ενώ πρόσθεσε: «Ευτυχώς ο Τζάνης δεν θέλει να παντρευτεί. Θα τον δώσω όμως και αυτόν! Εγώ μία αρχή είχα στη ζωή μου, να τακτοποιήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με άντεξαν!».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε στους μελλόνυμφους: «Να είναι ευτυχισμένοι και σίγουρα θα είναι αφού είναι και οι δυο λάτρεις του αθλητισμού. [.] Ο Αλέξανδρος βρήκε ένα κορίτσι υγιές, εκτός showbiz όπως λέμε. Και μετά από έξι χρόνια (που έχουμε χωρίσει) του στέλνουμε όλη την αγάπη μας και τις ευχές» ενώ παραδέχτηκε: «Νομίζω ούτε οι πιο στενοί του φίλοι το ξέρανε. Ήξερα ότι έχει μια σοβαρή σχέση, αυτό το ξέρανε όλοι αλλά δεν ήξεραν ότι είναι η Κατερίνα. Είναι η απόδειξη ότι όταν θες να κρύψεις κάτι, καταφέρνεις και το κρύβεις. Καλούς απογόνους λένε και καλούς μαραθωνίους! Καλά τρεξίματα παιδιά!».

πηγή: yupi.gr