Για τη συμμετοχή του στο Dancing On Ice, την προσωπική του ζωή αλλά και την εποχή που έχασε ένα τεράστιο ποσό μέσα σε μία μέρα μίλησε ο Γιώργος Χειμωνέτος στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν».
Σχετικά με την πρόσφατη αποχώρηση του από το Dancing On Ice, ο 39χρονος ποδηλάτης είπε: «Ως αθλητής είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ότι θα προσπαθήσω και θα το παλέψω όσο μπορώ. Γνώριζα βέβαια από την αρχή ότι θα έχω προβλήματα με τον χορό, τη σταθερότητα στον πάγο και απλά πήγα για να μάθω πατινάζ και να το διασκεδάσω». Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Η εξέλιξη ήρθε σταδιακά. Εβδομάδα με την εβδομάδα άρχισα να λύνομαι πάνω στον πάγο, δούλεψα περισσότερο τα χέρια μου και τον χορό και αυτό με έκανε και εμένα να πιστέψω ότι μπορώ να προχωρήσω».  

Ο Γιώργος Χειμωνέτος, επίσης, παραδέχτηκε πως υπήρξε εποχή που έμεινε χωρίς χρήματα: «Δύο φορές. Την πρώτη ήταν όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, που πουλήσαμε τα πάντα για να τον σώσουμε. Δεν τα καταφέραμε τελικά και από εκεί που ήμασταν οικονομικά ανεξάρτητοι, βρεθήκαμε χωρίς μία. Δεν είχα χρήματα ούτε να πάω σπουδάσω. Είχα πάει τότε στην Κομοτηνή, έμενα σε μια φοιτητική εστία, δεν είχα κρεβάτι να κοιμηθώ και πήραμε ένα στρώμα. Το ξεπεράσαμε όμως, επέστρεψα στην Αθήνα, ήμουν επίμονος, πάλεψα, αφοσιώθηκα στην ποδηλασία, έφερα κάποιες διακρίσεις, μπήκε και το μόντελινγκ στη ζωή μου και κατάφερα να κάνω κάποια πράγματα» ενώ συνέχισε: «Τη δεύτερη φορά ήμουν ήδη αθλητής κι ένα συμβάν στάθηκε αφορμή για να χάσω εκατό εκατομμύρια δραχμές σε μία μέρα! Επρόκειτο για χρήματα που θα έπαιρνα από χορηγούς και σπόνσορες σε κάποιο διάστημα. Πάλεψα και πάλι πολύ σκληρά, το 2004 βγήκα ολυμπιονίκης και ξαναέστρωσα τη ζωή μου».  

Πώς αντιδρά όμως ο ίδιος όταν είναι ερωτευμένος; «Όταν είμαι ερωτευμένος, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτώ είναι να κρυφτώ από τον κόσμο. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να προσέχω να μη χαλάσω το image μου. Συνήθως δεν είμαι εκδηλωτικός, αλλά αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα μου και όχι με το γεγονός ότι με γνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο» ξεκαθάρισε, ενώ δήλωσε απόλυτα πιστός όταν είναι σε σχέση και ότι πλέον σκέφτεται «λίγο πιο σοβαρά» το ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια.πηγή: yupi.gr