Ο Ορέστης Τζιόβας, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστεί με την πρώην αγαπημένη του Κατερίνα Παπουτσάκη σε ένα σήριαλ με βρικόλακες. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει και εκείνη στο συγκεκριμένο σήριαλ, το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της.

Η αγάπη της 31χρονης παρουσιάστριας για την υποκριτική είναι γνωστή, αφού η ίδια είχε κάνει και μια guest εμφάνιση στην ελληνική ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό»: «Αν γίνει αυτό το σήριαλ στο Mega κάποια στιγμή- όπως έχω ακούσει ότι θα γίνει- εγώ θέλω πάρα πολύ να παίξω σε αυτό» είπε η ίδια για να εισπράξει αμέσως μετά τα πειράγματα των συνεργατών της: «Λες τέτοια πράγματα μπροστά στη Σταμάτη;» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Γιατί; Το λέω επειδή το θέλω. (…) Θα μπορούσα να κάνω σε αυτό το σήριαλ με τους βρικόλακες κάποια guest και μετά, ας πούμε, καθώς θα προχωράει η πλοκή κάποιος να με σκοτώσει και θα είμαι ok».

Τότε, η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα είπε ότι τον θεωρεί τροχοπέδη στην καριέρα της συζύγου του, γιατί θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί εκείνη με την υποκριτική και θα τα κατάφερνε πολύ καλά, αλλά εκείνος δεν την αφήνει: «Εμένα με ενδιαφέρει να μην κάνει ερωτικές σκηνές. Άμα κάνει τον δράκουλα, δεν πειράζει!» απάντησε χαριτολογώντας ο 42χρονος παρουσιαστής.


πηγή: yupi.gr