Το love story του Στέφανου Κορκολή και της Linda Geiman, είναι απίστευτο αλλά… αληθινό! Ο έρωτας τους θυμίζει χολιγουντιανή ταινία και αποδεικνύει πως το κάρμα τελικά υπάρχει!  
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Down Town», όλα ξεκίνησαν το 2005. Τότε η Linda ήταν superstar στη Ρωσία και όχι μόνο. Η τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με τον Moby, το κομμάτι της «Varona»(1996) ήταν στο Top Ten πωλήσεων του Billboard,αλλά και στο video list του MTV Αμερικής.  

Στα 25 της, ψάχνει πλέον νέα ακούσματα. Τότε είναι που η ρωσική Universal, της προτείνει ν΄ακούσει τον Στέφανο Κορκολή.  
Εκείνη δέχεται, αλλά από ένα λάθος του courier, στα χέρια της φτάνει ένα CD με βαριά metal μουσική. Εκείνη απογοητεύεται, αρνείται να συνεργαστεί, αλλά ο διευθυντής της Universal με τα πολλά, την πείθει να συναντηθούν.  

Τελικά κλείνουν ραντεβού, μόνο που δεν συναντιούνται ποτέ. Γιατί; Eπειδή ταυτόχρονα, αρρωσταίνει η μητέρα του Στέφανου Κορκολή, και από την άλλη,πεθαίνει η μητέρα της Linda εξαιτίας λάθους στην ιατρική διάγνωση.  

Αυτό που ακολουθεί όμως, είναι μαγικό και εξωπραγματικό. Μια νύχτα μυστηριωδώς, Κορκολής και Geiman, βλέπουν το ίδιο όνειρο!  
Ποιό; Tη μητέρα της Linda, νέα, να τους λέει πως πρέπει να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Κι έτσι ήρθαν. Ήταν κάτι εντελώς καρμικό.  
Το πόσο μαγικό ήταν όλο αυτό, το επιβεβαιώνει και η ίδια η Linda Geiman:  

«Μπορεί ν΄ακούγεται τρελό, εξωπραγματικό, αλλά αυτό συνέβη. Αυτό το όνειρο με έφερε εδώ».  

Πώς ένιωσε μόλις είδε τον Στέφανο Κορκολή;  
«Ένιωσα ότι γνωριζόμασταν χρόνια. Ένιωσα κάτι παραπάνω από μια έντονη ενέργεια. Ήταν σαν μια σφαίρα να μου διαπερνούσε την καρδιά. Ένιωσα ότι γνωριζόμασταν από παλιά. Ένιωσα τρομερή οικειότητα, ένα συναίσθημα που αναζητάς όταν νιώθεις ότι μια σχέση είναι καρμική και έχει να κάνει με κάτι πέρα από εσένα. Πέρα από το γήινο κόσμο».  

Και να φανταστείτε, πως ο Στέφανος Κορκολής μετά από δυο διαζύγια και έναν αρραβώνα, ορκιζόταν πως δεν θα παντρευόταν για τρίτη φορά!  

H ζωή όμως είχε άλλα σχέδια, και έτσι στις 5 Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Αυγή", η αγγελία του γάμου του με την αγαπημένη του Linda...!  


πηγή: star.gr