Ο Γιώργος Κιμούλης είναι από τους ηθοποιούς που ενώ δεν υπήρξε ζεν πρεμιέ έχει στο ενεργητικό του αρκετές κατακτήσεις.
Ως, άνθρωπος της showbiz, οι σχέσεις του δεν θα μπορούσαν να είναι έξω από αυτή. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, με την οποία είχε ένα μεγάλο ειδύλλιο και έναν ευτυχισμένο γάμο. Το τέλος ήρθε όταν ο ηθοποιός γνώρισε την Μαρία Δαμανάκη στο σπίτι του Κώστα Καζάκου. Στην αρχή ήταν φίλοι, ενώ στην συνέχεια έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και απέκτησαν μια κόρη την Μαριάννα.

Μετά το διαζύγιο τους, ο Γιώργος Κιμούλης μπορεί να μην ξαναπαντρεύτηκε, αλλά δεν έμεινε ποτέ μόνος του. Από την ζωή του έχουν περάσει η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Μίνα Αδαμάκη και η Έφη Λογγίνου. Το 2004, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανατίζει με την Κατερίνα Λέχου σε νυχτερινή τους έξοδο στην Πλάκα. Μια σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα και είχε ένα άδοξο τέλος.

Επόμενος σταθμός, η στυλίστρια Ιωάννα Τιμοθεάδου με την οποία έμεινε δυο χρόνια. Σύντομες σχέσεις είχε με την ηθοποιό Λιλή Τσεσμετζόγλου, την Θάλεια Ματίκα, την Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Σταυριάνα Πανδή και την Ευδοκία Ρουμελιώτη, την Κατερίνα Παπουτσάκη. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τη συνάδελφό του Ελισσάβετ Μουτάφη. Για να δούμε θα χει και αυτή η σχέση το άδοξο τέλος των προηγούμενων;πηγή: Down Town