Η σταρ της Δυναστείας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τη λήψη συνδυασμού φαρμάκων και αλκοόλ, σύμφωνα με μαρτυρίες.  
Η 50χρονη ηθοποιός Heather Locklear ανέμειξε αλκοόλ με συνταγογραφούμενα φάρμακα ώστε να πέσει λιπόθυμη. Η αδερφή της κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και οι νοσηλευτές έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε το TMZ και αναδημοσίευσε η Daily Mail.   

Εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν έκανε κάποιο σχόλιο, ενώ αυ΄τη δεν ήταν η πρώτη φορά που η σταρ έπρεπε να νοσηλευθεί για παρόμοιο λόγο. Το 2008 είχε μεταφερθεί και πάλι στο νοσοκομείο όταν ο γιατρός της ανέφερε ότι η Locklear έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αν και στη συνέχεια απορρίφθηκε αυτή η αιτία.  

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους η ηθοποιός βρέθηκε σε κλινική προκειμένου να θεραπευθεί από το άγχος και τη μελαγχολία. Τρεις μήνες αργότερα, συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια φαρμάκων. Αν και δεν βρέθηκε ίχνος αλκοόλ στο αίμα της, συνελήφθη καθώς δεν ήταν σε θέση να οδηγεί μετά την υπερβολική δόση φαρμάκων που είχε πάρει κι αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 3.200 ευρώ.