Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή “Ελένη” βρέθηκε ο πλαστικός χειρουργός και κουμπάρος της 42χρονης παρουσιάστριας Ανδρέας Φουστάνοςο οποίος μίλησε για τις κόρες του και αποκάλυψε αν έχει καταπιέσει ποτέ κάποια γυναίκα. Για την κόρη του Ιζαμπέλα αποκάλυψε πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση στα χείλη της: «Της είχε κολλήσει να φτιάξει τα χείλια της, το έκανε μια φορά, της πέρασε και δεν το ξανάκανε», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όχι επειδή είναι κόρη μου, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι όμορφη» με την Ελένη Μενεγάκη να συμφωνεί για την δήλωση αυτή του κουμπάρου της. Μιλώντας για τις κόρες του χαρακτηριστικά ανέφερε πως και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση και του ζητήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη να της πει που μοιάζουν.

«Και οι δυο μου κόρες έχουν πάρει από την μαμά μου, και εγώ μοιάζω πολύ στη μαμά μου», είπε και συγκεκριμένα για την κόρη του Αντριάνα που έχει αποκτήσει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Βλέπω ορισμένα στοιχεία της Νατάσας πάνω της. Έχει κάτι, πιθανόν είναι εκφράσεις, πιθανόν τρόπος ομιλίας, αλλά οι κόρες μου μοιάζουν μεταξύ τους».Στη συνέχεια είπε πως αν οι κόρες του του χαρίσουν ένα εγγόνι δεν θέλει να τον φωνάζουν παππού, αλλά απλά Αντρέα. Σε ερώτηση για το πως συμπεριφέται με «τα κορίτσια του» ο ίδιος απάντησε: «Δεν τους χαλάω ποτέ χατίρι και δεν τις έχω καταπιέσει ποτέ, είναι ελεύθερες», είπε χαρακτηριστικά. Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον 60χρονο πλαστικό χειρουργό, αν καταπιέζει τις γυναίκες. Εκείνος απάντησε: «Μπορεί (να τις καταπιέζω), γιατί μπορεί να το κάνεις άθελα σου. Προσπαθείς να δείξεις την αγάπη σου και ο άλλος να το πάρει σαν καταπίεση», είπε χαρακτηριστικά.

 Ο Ανδρέας Φουστάνος τόνισε πως για τον ίδιο η ελευθερία είναι το ύψιστο αγαθό του ανθρώπου. Η 42χρονη παρουσιάστρια του υπενθύμισε τότε πως έχει παντρευτεί δυο φορές και πως «ελευθερία και γάμος δεν πάνε μαζί». Εκείνος ανέφερε πως στον γάμο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου υπήρχε ελευθερία γιατί περνούσαν πολλές ώρες χώρια. Η κουμπάρα του τότε αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής: «Εγώ σας θυμάμαι πως σχολούσες το βράδυ και βγαίνατε, διασκεδάζατε κάθε βράδυ με τη Νατάσσα».