Δεύτερος καλεσμένος στο «Βράδυ» της Παρασκευής ήταν ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για την οικογένειά του, τους παιδικούς φίλους του, τον κουνιάδο του, Σπύρο Σούλη, ενώ επιχείρησε να παίξει μαντολίνο και να τραγουδήσει για το κοινό του. «Έμαθα από μικρός ότι ο πλούτος δεν είναι στα λεφτά. Ο θησαυρός είναι δίπλα μας. Ο πιτσιρικάς (αναφέρεται στον 3,5 ετών γιο του), ναι, είναι θησαυρός», είπε χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της εκπομπής ο κωμικός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες».

«Μια κορούλα τώρα θα συμπλήρωνε την οικογένειά μας. Τώρα ο γιος μου είναι ο Spiderman. Γίνεται μάχη στο σπίτι με όλους τους ήρωες. Στο δρόμο με φωνάζει "Κώστα", όχι "μπαμπά"».

Για την οικονομική κρίση και το χώρο της υποκριτικής, σχολίασε: «Κάνω μια πολύ δύσκολη δουλειά, είναι δύσκολο να επιμείνεις και να την κάνεις. Μου έχει φερθεί καλά εμένα, μου εμπιστεύονται δουλειές να κάνω, δεν βρέθηκε φαίνεται κανένας άλλος χωρίς λεφτά να δουλέψει!», ενώ συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι θα πάρουμε όλοι το μάθημά μας, ίσως πιο σκληρά από ό, τι περιμέναμε. Αλλά  ας μην μας φοβίζουν όσα λένε. Λένε ότι θα κυκλοφορούμε με κάρα στην Ελλάδα. Εγώ με κάρα μεγάλωσα και ήταν μια χαρά». 

Σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου σχετικά με το γεγονός ότι έχει κάνει ακόμη έναν γάμο στο παρελθόν, ο Κώστας Κόκλας απάντησε: «Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει τις γυναίκες. Ναι, είχα ξαναεπιχειρήσει το γάμο». Για τη νυν σύζυγό του, σχολίασε: «Την Κατερίνα την ήξερα από παλιά. Έχουμε διαφορά ηλικίας, ήταν μικρότερή μου. Είμαι τυχερός».

Για τον κουνιάδο του, Σπύρο Σούλη είπε με χιούμορ: «Δεν τολμάς να βάλεις κουρτίνες χωρίς να έχει γνώμη ο Σπύρος. Με παίρνουν περισσότερο τηλέφωνο για να μου πουν να πω στο Σπύρο να τους φτιάξει το σπίτι, παρά για δουλειές δικές μου».

«Εκεί που ξεκίνησα το Λύκειο άρχισα να νιώθω ότι μου άρεσε να ασχοληθώ με το θέατρο. Έτσι κόλλησα. Από 12 χρονών ήμουν σε χορωδία, μετά σε θέατρο. Έπαιζα μαντολίνο, κοντραμπάσο». Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Πέτρος Κωστόπουλος του έφερε ένα μαντολίνο να παίξει και του ζήτησε να τραγουδήσει ζωντανά στο κοινό του.

Η τηλεοπτική τους συνάντηση τελείωσε με τον Κώστα Κόκλα να αναπολεί μία φράση που πάντα θυμάται όταν δουλεύει στην τηλεόραση: «Έχω κρατήσει μία κουβέντα που μου είχε πει ο Γιάννης Μπέζος όταν ήμουν πιο μικρός. Η τηλεόραση είναι πολύ ιδιαίτερο μέσο γιατί μπαίνεις στο σαλόνι του άλλου και πρέπει να τον σέβεσαι και να μην κάνεις τον έξυπνο. Το έχω κρατήσει αυτό».

Πηγή: yupi.gr