Λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό του «Dancing On Ice», η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην κάμερα του Star για τα νούμερα τηλεθέασης του σόου, τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί η συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και για τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.   «Τα νούμερα είναι νούμερα. Δεν μπορείς να ψυχανεμίσεις πώς θα πάει κάτι. Αν θα πάει καλά ή όχι. Εγώ πιστεύω ότι σαν παραγωγή είναι άρτια και σωστή» είπε αρχικά η ίδια και συνέχισε λέγοντας: «Όταν έχεις δει μόνο καλλιτεχνικό πατινάζ, περιμένεις να δεις θεαματικό πατινάζ. Αν όμως η ψυχολογία σου είναι ότι “θα δω έναν γνωστό που συμπαθώ να τρώει τούμπες και να έχει πλάκα” είναι αλλιώς. Όλοι περίμεναν ότι θα δουν κάτι τρομερό. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν πραγματικά έκαναν πάρα πολύ δύσκολα πράγματα».

Πολλά γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου αρνήθηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στο σόου: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πείσεις έναν ηθοποιό ή τραγουδιστή ή οποιονδήποτε από το χώρο να πάρει μέρος σε κάτι που εμπεριέχει κίνδυνο» δήλωσε.  

Ο σύζυγός της, Πέτρος Κωστόπουλος, είναι αυστηρός μαζί της; «Έτσι κι έτσι. Σαν ζευγάρι λέμε την αλήθεια μεταξύ μας. Δεν ευλογάμε τα γένια μας» εξήγησε προσθέτοντας πως και η ίδια του κάνει πολλές φορές κριτική. «Πολλές φορές με ενοχλεί που τρώει κι εγώ πεινάω και δεν μπορώ να φάω» είπε γελώντας.  

Αύριο, όπως είναι γνωστό, θα φορέσει και η ίδια τα παγοπέδιλά της για να χορέψει στον πάγο: «Ελπίζω να τα καταφέρω την Κυριακή. Γιατί άλλο είναι το live και άλλο οι πρόβες. Στις πρόβες είσαι πιο χαλαρός. Πιο άνετος» κατέληξε.  

Πηγή: yupi.gr