Καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης και σχολίασε την συμμετοχή του στο «Πρωινό Μου» αλλά και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.  

Όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον 27χρονο σεφ ποιος είναι πιο δύσκολος στο φαγητό από τους δύο παρουσιαστές του "Πρωινό Μοu": «Ο κύριος Λιάγκας» απάντησε. «Του Γιώργου αν του δώσεις μια σαλάτα και μια πίτα γύρο δίπλα, θα προτιμήσει την πίτα γύρο. Είναι κλασσικός» είπε χαρακτηριστικά για τον 42χρονο παρουσιαστή. Αποκάλυψε επίσης τι είναι αυτό που αρέσει στη Φαίη Σκορδά: «Η Φαίη τρώει τα πάντα. Θα δοκιμάσει τα πάντα, και στο κάτω-κάτω κάποιος πρέπει να δοκιμάζει σε αυτή την εκπομπή. Όλοι δίαιτα κάνουν».  

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του Mega έχουν τραπέζι πινγκ-πονγκ και στα διαλείμματα ο Γιώργος Λιάγκας παίζει με τους συνεργάτες του. Ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε: «Περνάμε πολύ ωραία. Μα γι’ αυτό βγαίνει ωραία το "Πρωινό Μοu", γιατί είμαστε όλοι μια παρέα. Όταν πάμε για διαφημίσεις, δεν θα φύγει ο καθένας να πάει από δω και από ‘κει, πάλι μαζί θα είμαστε» ανέφερε.    

Ωραία περνάνε στο «Πρωινό mou»!πηγή: yupi.gr